یکی از اعضای حزب الله؛
سلاح سازمان "جبهه النصره" سعودی است
نایب رئیس اجرایی حزب الله لبنان گفت: تکفیری هایی که بیروت، هرمل و بقاع را منفجر، و آدم ربایی کرده و نظامی های را کشتند، شاخه القاعده در لبنان و سوریه می باشند، و جبهه النصره امروزه با سلاح عربستان در حال جنگ است .[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از انرژی خبر ، پایگاه "شاشه نیوز" فلسطین نوشت؛ "نبیل قاووق" نایب رئیس اجرایی حزب الله لبنان گفت: عملیات های انتحاری که در جده، قطیف و مدینه منوره رخ داد، نشان داد عربستان در توصیف حزب الله به تروریست اشتباه کرده است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, به نقل از انرژی خبر ، پایگاه "شاشه نیوز" فلسطین نوشت؛ "نبیل قاووق" نایب رئیس اجرایی حزب الله لبنان گفت: عملیات های انتحاری که در جده، قطیف و مدینه منوره رخ داد، نشان داد عربستان در توصیف حزب الله به تروریست اشتباه کرده است., انرژی خبر , انرژی خبر , ، پایگاه "شاشه نیوز" فلسطین نوشت؛ "نبیل قاووق" نایب رئیس اجرایی حزب الله لبنان گفت: عملیات های انتحاری که در جده، قطیف و مدینه منوره رخ داد، نشان داد عربستان در توصیف حزب الله به تروریست اشتباه کرده است.,قاووق در مصاحبه با خبرگزاری لبنان همچنین تصریح کرد: نظام عربستان یک اشتباه استراتژیک کرد، هنگامی که حزب الله را خطری برای عرب ها و مسلمانان معرفی کرد تا مردم را گمراه کند، عملیات انتحاری در جده، قطیف و مدینه منوره اشتباه عربستان در تشخیص سازمان های تروریستی را ثابت می کند.
, قاووق در مصاحبه با خبرگزاری لبنان همچنین تصریح کرد: نظام عربستان یک اشتباه استراتژیک کرد، هنگامی که حزب الله را خطری برای عرب ها و مسلمانان معرفی کرد تا مردم را گمراه کند، عملیات انتحاری در جده، قطیف و مدینه منوره اشتباه عربستان در تشخیص سازمان های تروریستی را ثابت می کند., قاووق در مصاحبه با خبرگزاری لبنان همچنین تصریح کرد: نظام عربستان یک اشتباه استراتژیک کرد، هنگامی که حزب الله را خطری برای عرب ها و مسلمانان معرفی کرد تا مردم را گمراه کند، عملیات انتحاری در جده، قطیف و مدینه منوره اشتباه عربستان در تشخیص سازمان های تروریستی را ثابت می کند.,وی در ادامه افزود: آیا حزب الله خطری برای امنیت عربستان بود یا تروریسم تکفیری؟ نظام عربستان باید بعد از انفجارهای صورت گرفته در خاک آن، در سیاست ها، فهرست بندی ها و دوستی های خود که هدف از آن دشمنی با مقاومت است، تجدید نظر کند.
, وی در ادامه افزود: آیا حزب الله خطری برای امنیت عربستان بود یا تروریسم تکفیری؟ نظام عربستان باید بعد از انفجارهای صورت گرفته در خاک آن، در سیاست ها، فهرست بندی ها و دوستی های خود که هدف از آن دشمنی با مقاومت است، تجدید نظر کند., وی در ادامه افزود: آیا حزب الله خطری برای امنیت عربستان بود یا تروریسم تکفیری؟ نظام عربستان باید بعد از انفجارهای صورت گرفته در خاک آن، در سیاست ها، فهرست بندی ها و دوستی های خود که هدف از آن دشمنی با مقاومت است، تجدید نظر کند.,قاووق همچنین بیان کرد: تکفیری هایی که بیروت، هرمل و بقاع را منفجر، و آدم ربایی کرده و نظامی های را کشتند و همچنان در جرود عرسال و بعلبک حضور دارند، شاخه القاعده در لبنان و سوریه می باشند، و جبهه النصره امروزه با سلاح عربستان در حال جنگ است .. تا کی عربستان از جبهه النصره در سوریه حمایت خواهد کرد النصره ای که مردم ما را کشت و نظامیان ما را سر برید و همچنان سرزمین های ما را در بقاع اشغال کرده است؟
, قاووق همچنین بیان کرد: تکفیری هایی که بیروت، هرمل و بقاع را منفجر، و آدم ربایی کرده و نظامی های را کشتند و همچنان در جرود عرسال و بعلبک حضور دارند، شاخه القاعده در لبنان و سوریه می باشند، و جبهه النصره امروزه با سلاح عربستان در حال جنگ است .. تا کی عربستان از جبهه النصره در سوریه حمایت خواهد کرد النصره ای که مردم ما را کشت و نظامیان ما را سر برید و همچنان سرزمین های ما را در بقاع اشغال کرده است؟, قاووق همچنین بیان کرد: تکفیری هایی که بیروت، هرمل و بقاع را منفجر، و آدم ربایی کرده و نظامی های را کشتند و همچنان در جرود عرسال و بعلبک حضور دارند، شاخه القاعده در لبنان و سوریه می باشند، و جبهه النصره امروزه با سلاح عربستان در حال جنگ است .. تا کی عربستان از جبهه النصره در سوریه حمایت خواهد کرد النصره ای که مردم ما را کشت و نظامیان ما را سر برید و همچنان سرزمین های ما را در بقاع اشغال کرده است؟,انتهای پیام/.
, انتهای پیام/., انتهای پیام/.]
ارسال دیدگاه