مدیرکل دفتر طرح و برنامه وزارت در سفر به چهارمحال و بختیاری:

واگذاری پروژه‌ها به بخش خصوصی موجب بهبود اشتغال جوانان می‌شود

واگذاری پروژه‌ها به بخش خصوصی موجب بهبود اشتغال جوانان می‌شود
مدیر کل دفتر طرح و برنامه وزارت ورزش و جوانان بر لزوم واگذاری تکمیل و ساخت پروژه‌های ورزشی با هدف کاهش هزینه‌های و بهبود وضعیت اشتغال تاکید کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  بام ایران خبر، سید محمد فیاض مدیرکل دفتر طرح و برنامه وزارت ورزش و جوانان در جلسه کارگروه ماده ۲۷ چهارمحال و بختیاری سیاست دولت واگذاری پروژه‌ها به بخش خصوصی باهدف استفاده از توان بخش خصوصی و همچنین بهبود وضعیت اشتغال و رکود در جامعه است که امیدورایم با همکاری ادارات استانی این امر محقق شود.

وی با تقدیر از چهارمحال و بختیاری به عنوان یکی از استان‌های پیشرو در واگذاری اماکن ورزشی اضافه کرد: در واگذاری اماکن ورزشی باید سهم ادارات و نیازهای استانی در حوزه ورزش مورد توجه جدی قرار گیرد.

مدیرکل دفتر طرح و برنامه وزارت ورزش و جوانان بر لزوم برقراری ارتباط مناسب با سرمایه‌گذاران تاکید و افزود: تعداد بالای اماکن ورزشی نیمه تمام قابل توجه است و با اعتبارات فعلی شاید سال‌ها طول بکشد تا بتوانیم وضعیت فعلی را به اتمام برسانیم.
انتهای پیام/رض

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بام ایران خبر,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه