به منظور افزایش توسعه روابط دو کشور همسایه؛

پیشبرد همکاری‌های نفتی ایران و آذربایجان مطرح می‌شود

پیشبرد همکاری‌های نفتی ایران و آذربایجان مطرح می‌شود
رسانه های آذربایجان اعلام کردند: جمهوری آذربایجان می تواند در بخش صنایع نفتی متخصصان ایرانی را جایگزین نیروهای اروپایی و آمریکایی کند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از آناج، همکاری های ایران و آذربایجان در زمینه صنایع نفت می تواند برای پیشرفت هر دو کشور بسیار مفید واقع شود؛ خبرگزاری های منطقه درپی اخبار منتشر شده اعلام کرده اند: معاون وزیر نفت ایران فرصت های بزرگ موجود در توسعه همکاری نفتی بین دو کشور را اذعان داشته است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آناج,

به گفته علی اصغر اصل عرب، جمهوری آذربایجان برای تعمیر و نگهداری و خدمات فنی دوره ای و آماده سازی خدمات کوچک روزانه در بخش صنعت نفت خود، به وطور عمده از شرکت های امریکایی و اروپایی بهره می جوید، که این ها باعث بروز موانع و مشکلاتی چون دور بودن منطقه از نظر جغرافیایی و استفاده از ارز خارجی و عوامل دیگر می شود.

,

وی همچنین اضافه کرده است: حدود 30 الی 35 شرکت برای ارائه خدمات فنی در زمینه نفت در ایران وجود دارد.

,

گفتنی است؛ خبرگزاری های آذربایجان عنوان کرده اند: صنایع نفت در ایران دارای قدمتی 110 ساله است که دارای متخصصان با تجربه و کاربلد و نیز نیروهای جوان و مقرون به صرفه می باشد؛ این نیروها می‌توانند به راحتی به صورت دوره های کاری کوتاه به آذربایجان سفر کنند؛ چنین همکاری هایی از نظر مالی و تخصصی به سود شرکت های ایرانی نیز خواهد بود.

,

انتهای خبر/

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه