همزمان با هفته عفاف و حجاب؛
نمایشگاه عفاف و حجاب در خلیل آباد گشایش یافت + تصاویر
صبح امروز به مناسبت گرامیداشت هفته عفاف و حجاب، نمایشگاه «عفاف و حجاب» به همت حوزه مقاومت بسیج حضرت زینب(س) سپاه خلیل آباد در میدان مرکزی این شهر افتتاح شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از یار خراسانی، سرگرد پاسدار سید مهدی حسینی، جانشین سپاه خلیل آباد در آیین افتتاح این نمایشگاه اظهار داشت: نمایشگاه عفاف و حجاب به همت حوزه مقاومت بسیج حضرت زینب(س) سپاه خلیل آباد برپا شده است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, یار خراسانی,وی با بیان اینکه این نمایشگاه با هدف ترویج فرهنگ عفاف و حجاب در بین آحاد جامعه راه اندازی شده است، خاطر نشان کرد: شهرستان خلیل آباد مشکلی در بحث حجاب ندارد و باید در بحث عفاف کار بیشتری انجام شود.
,حسینی با تاکید بر پای کار آمدن تمام ادارات شهرستان خلیل آباد به نمایگاه عفاف و حجاب، تصریح کرد: باید بتوانیم در جهت ترویج و اشاعه فرهنگ حجاب ایرانی - اسلامی و فرهنگ عفاف و حجاب بیشتر تلاش کنیم.
,وی در خاتمه اذعان نمود: سپاه در زمینه گسترش و توسعه برنامه فرهنگی آمادگی لازم را برای اجرای آن دارد و باید بتوانیم در راستای توسعه کار فرهنگی و کاهش معضلات اجتماعی اقدام و عمل داشته باشیم.
,نمایشگاه عفاف و حجاب صبح امروز با حضور مسئولین شهرستان افتتاح شد و تا آخر هفته عفاف و حجاب دایر است.
,انتهای پیام/رض
]
ارسال دیدگاه