دبیر هیئت دوو و میدانی استان قزوین خبر داد:
استعدادیابی کشوری نوجوانان قزوینی در رشته دو و میدانی
دبیر هیئت دوو و میدانی استان قزوین گفت: نوجوانان قزوینی خود را برای سنجش استعداد در رشته دوو و میدانی در تهران به معرض آزمایش قرار دادند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ غلامرضا سعادت دبیر هیئت دوو و میدانی استان قزوین در گفت و گو با شاخص، اظهار کرد: تعدادی از نوجوانان دختر و پسر برای استعدادیابی دوو و میدانی به تهران عازم شدند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, شاخص، ,وی در ادامه گفت: روز گذشته پسران مراحل استعدادیابی خود را به سر انجام رسانده و صبح امروز نیز دختران خود را در معرض سنجش استعداد قرار خواهند داد.
,این مسئول افزود: باتوجه به مسابقات منطقهای صورت گرفته شده ۳۰ نفر از متولدین ۷۹ الی ۸۳ برای سنجش استعداد به تهران اعزام شدند.
,سعادت خاطرنشان کرد: در این دور از استعدادیابیها نفرات برتر هر استان خود را برای رقابت با برندگان سایر استانها آماده میکنند.
]
ارسال دیدگاه