امام جمعه موقت لامرد:
آمریکا هیچ گاه در خط ما قرار نمی گیرد
امام جمعه موقت لامرد گفت: امریکا اهل مذاکره نیست چرا که هیچ گاه نمی تواند با ما در یک مسیر و نظر باشد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از لامرود - حجت الاسلام محمد امین غفاری در خطبه های نماز جمعه امروز لامرد با بیان اینکه نگاه فراگیر و اساسی باید به بی اعتمادی آمریکا باشد، اظهار کرد: این ها اهل مذاکره نیستند چرا که آمریکا هیچ گاه نمی تواند با ما در یک مسیر و نظر باشد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, لامرود ,
امام جمعه موقت لامرد به خوی استکبار ستیزی آمریکا اشاره کرد و گفت: نگاه مکتب و نظام ما این است که مستضعفان عالم را یاری کنیم اما آمریکا هیچ زمان نمی تواند این تفکر را داشته باشد و به دنبال استکبار ستیزی خود است.
,
وی در بخش دیگر سخنان خود نقش شورای نگهبان در حفظ انقلاب اسلامی را نقشی اساسی و بی بدیل دانست و گفت: مشارکت و همکاری با شورای نگهبان یک افتخار است و این همکاری می تواند در تشخیص افراد کمک بسیاری کند.
,
خطیب نماز جمعه لامرد خاطر نشان کرد: تخریب قبور ائمه بقیع توسط وهابیون جنایتی است که در تاریخ ثبت شده و این حرمت شکنی از اذهان شیعیان پاک نخواهد شد.
,
همچنین غفاری با اشاره به روز بهزیستی و تامین اجتماعی، کارفرمایان را مورد خطاب قرار داد و گفت:کسانی که در حوزه کار و کارگری فعالیت می کنند مراقب حق و حقوق کارگران باشند تا خدای نکرده حقی از این افراد زحمت کش ضایع نشود.
,
انتهای خبر/
,
ارسال دیدگاه