امام جمعه موقت مراغه :
از روز اول تصویب برجام امریکا بدعهدی های خود را نشان می داد
خطیب موقت جمعه مراغه گفت : بدعهدی های آمریکا از روز اول تصویب برجام قابل پیش بینی بود و سایر کشور های عضو 5 + 1 نیز در مقابل این بد عهدی های آمریکا سکوت اختیار می کنند .[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از رصدمراغا ؛ امام جمعه موقت مراغه در خطبه های نماز جمعه این هفته شهرستان با اشاره به ۲۳ تیر ماه سالگرد تصویب برجام گفت : مساله برجام با عزم ملی مردم ، دولت ،مجلس به تصویب رسید و همه در آن سهیم هستند .
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, رصدمراغا ,حجت الاسلام حمید محمدی راد افزود : هم اکنون برجام با شیطنت هایی از سوی آمریکا مواجه شده است که نشانگر بدعهدی امریکا است که در مقابل این بد عهدی ها واکنش نشان داد .
,وی ادامه داد : از روز اول تصویب برجام امریکا بدعهدی های خود را نشان می داد که کشورهای ۱+۵ باید در مقابل چنین بد عهدی هایی واکنش نشان دهند .
,خطیب جمعه مراغه اضافه کرد : دشمن با مطرح کردن موافقین و مخالفین برجام سعی دارد در کشور دو قطبی موافقین و مخالفین برجام ایجاد کند و تفرقه ایجاد کندبیاندازد .
,وی با بیان اینکه اختلاف افکنی در کشور ما، خواسته اروپایی ها و امریکایی هاست، یادآوری کرد: ملت ایران باید از فرصت برجام نهایت استفاده را کرده و طبق رهنمودهای رهبری یکصدا و یکپارچه قدم بردارد.
,حجت الاسلام محمدی راد در ادامه با اتبریک هفته بهزیستی گفت : این نهاد یکی از برکات انقلاب اسلامی است که با حمایت از محرومین عدالت را در کشور برپا می کند .
,وی خاطرنشان کرد : امروزه بهزیستی یکی از موثرترین نهادها برای دست یابی به سلامت جامعه و کاهش آسیب های اجتماعی است که به طور علمی به بررسی نارسایی ها و مشکلات اجتماعی می پردازند .
,]
ارسال دیدگاه