27 تیرماه؛
غزال ایرانی در مسیر دریای خزر تا خلیج فارس در قم توقف می کند
تور غزال ایرانی از دریای خزر تا خلیج فارس همراه با تیم خود با هدف آشنا کردن مردم و صنعتگران با این فناوری ایرانی فردا در قم توقف کوتاهی خواهد داشت.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از زنان قم، دکتر کارن ابری نیا از سال 83 در دانشگاه تهران پروژه طراحی وساخت خودرو خورشیدی را آغاز کرد .
در طول این دوره خودروهای غزال ایرانی (1)، (2) و خودرو برقی آروین توسط اساتید و دانشجویان این دانشگاه عرضه گردیده اند. از سال 1393 ساخت خودرو خورشیدی غزال (3) با طراحی جدید که دارای چهار چرخ، دو موتور الکتریکی و دو سرنشین است ، آغاز و با حمایت های مالی به سرانجام رسید. این خودرو در مسابقات استرالیا 2015 مقام سوم سرعت و مقام هفتم را در طی مسافت به دست آورد است.
,
حال کاروان تیم خودرو خورشیدی دانشگاه تهران، تور خود را به نام غزال ایرانی صبح امروز ازشهر بندر انزلی آغاز کرده است و با عبور از شهر رشت و قزوین قرار است فردا به استان قم برسد.
,
این کاروان فردا یکشنبه 27/4/95 ساعت 16 توقف کوتاهی در استان خواهند داشت که بعد از اجرای برخی برنامه ها توسط این کاراوان ، توسط استاندار و مدیران استانی بدرقه خواهند شد
,
.
این کاروان پس از عبور از شهر قم در 27 تیرماه وارد کاشان خواهد شد، 28 تیرماه به ابتدای شهر اصفهان-بوستان مادر خواهد رسید و سپس روز 29 تیرماه اصفهان را ترک می کند و پس از عبور از شهر نائین وارد یزد خواهد شد.
این کاروان به همراه خودرو خود 30 تیرماه یزد را ترک می کند و پس از عبور از شهرهای ابرکوه و سعادت شهر، وارد شیراز می شود.
کاروان غزال ایرانی در روز 31 خردادماه به سمت تخت جمشید حرکت خواهد کرد و روز یکم مردادماه پس از عبور از شهرهای فسا، داراب و گنج وارد بندرعباس و سپس در 2 مرداد ماه (روز هشتم سفر) وارد جزیره کیش خواهد شد.
این در حالی است که حرکت در سطح شهرها، توقف در میادین و مراکز مهم شهرها، دعوت از فعالان صنعت هر استان، ارائه توضیحات اجمالی درخصوص خودروهای ساخته شده و در دست ساخت، برگزاری جلسات پرسش و پاسخ و برگزاری مسابقات متنوع علمی همراه با ارائه محصولات فرهنگی مرتبط با پروژه خودروی خورشیدی، از برنامه های درنظرگرفته شده در این تور است.
,
,
,
,

, ]
ارسال دیدگاه