مادر شهید سید رضا مراثی؛
شهادت فرزندم را به من تبریک بگویید!/ امیدوارم زینب صبرم دهد
مادر شهید سید رضا مراثی با بیان اینکه فرزندش به آرزوی دیرینه اش رسیده است از مردم خواست تا شهادت فرزندش را به او تبریک بگویند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مادر شهید سیدرضا مراثی که در گفتوگو با خبرنگار گروه فرهنگی آناج با بیان اینکه فرزندش به آرزوی دیرینه خود رسید، اظهار داشت: سیدرضا خیلی برای رفتن به دفاع از حرم حضرت زینب تلاش می کرد، فرزندم را به حضرت زینت (س) هدیه دادم و موقع راهی شدن نیز پشت سرش گل ریختم.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آناج,وی ادامه داد: به من شهادت فرزندم را تبریک بگویید زیرا بسیار آرزو این راه را می کرد که به دفاع از حرم حضرت زینب برود و سرانجام نیز به آرزویش رسید.
این مادر شهید خاطرنشان کرد: قبل از رفتن چندین بار گفتم که دیگر بازنشسته شدهای و چندین بار جانباز، دیگر بس است، ولی او هر بار به یک بهانه ای من را آرام می کرد.
وی تصریح کرد: قبل از رفتن به سوریه به پیش من آمده و طلب اجازه کرد، با وجود اینکه بار اول من اجازه ندادم ولی بعد گفتم که تو را به خدا می سپارم.
مراثی از حضرت زینب (س) طلب صبر کرد و افزود: از حضرت زینب (س) برای خودم و تمام مادران شهیدطلب صبر می کنم.
انتهای پیام/م
وی ادامه داد: به من شهادت فرزندم را تبریک بگویید زیرا بسیار آرزو این راه را می کرد که به دفاع از حرم حضرت زینب برود و سرانجام نیز به آرزویش رسید.
,این مادر شهید خاطرنشان کرد: قبل از رفتن چندین بار گفتم که دیگر بازنشسته شدهای و چندین بار جانباز، دیگر بس است، ولی او هر بار به یک بهانه ای من را آرام می کرد.
,وی تصریح کرد: قبل از رفتن به سوریه به پیش من آمده و طلب اجازه کرد، با وجود اینکه بار اول من اجازه ندادم ولی بعد گفتم که تو را به خدا می سپارم.
,مراثی از حضرت زینب (س) طلب صبر کرد و افزود: از حضرت زینب (س) برای خودم و تمام مادران شهیدطلب صبر می کنم.
,انتهای پیام/م
,]
ارسال دیدگاه