مدیرکل هنرهای نمایشی کشور در لاهیجان؛

جشنواره تئاترخیابانی شهروند لاهیجان، اتفاق خوب فرهنگی کشور است

جشنواره تئاترخیابانی شهروند لاهیجان، اتفاق خوب فرهنگی کشور است
در اولین نشست شورای سیاستگذاری هفتمین جشنواره تئاتر خیابانی شهروند گفت:جشنواره تئاترخیابانی شهروند لاهیجان، یکی از اتفاقات خوب فرهنگی کشور است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از «لاهیجان»، مهدی شفیعی مدیر کل هنرهای نمایشی کشور در حاشیه اولین نشست شورای سیاستگذاری جشنواره تئاتر خیابانی شهروند لاهیجان در سخنانی اذعان داشت: جشنواره تئاترخیابانی شهروند لاهیجان، یکی از اتفاقات خوب فرهنگی کشور است که توانسته قوام و دوام داشته باشد.  
شفیعی افزود: تئاتر خیابانی شهروند لاهیجان پتانسیل این را دارد که در زمان برگزاری آن، برنامه های فرهنگی دیگری را هم در بر بگیرد.
وی گفت: دغدغه فرهنگی تیم مدیریت شهری لاهیجان، بسیار ستودنی است و می تواند الگوی خوبی برای شهرهای دیگر باشد.
شفیعی در پایان سخنان خود اظهار داشت: می توان با بررسی موضوعات و معضلات روز و با ارائه طرح ها نو این جشنواره را کاربردی تر و اثرگذارتر برگزار نمود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, «لاهیجان»,
,
,
,

رئیس شورای شهر لاهیجان نیز در حاشیه این نشست با بیان اینکه تحول فیزیکی در شهر کافی نیست و باید تغییر و تحول در همه زمینه ها صورت پذیرد افزود:در رابطه با زباله، مبلمان شهری، آپارتمان نشینی باید فعالیت های فرهنگی صورت گیرد.

,

وی با بیان اینکه فرهنگ روح جامعه است، اظهار داشت: اگر تغییر و تحول در همه ی زمینه ها ایجاد شود اما نتوانیم شهر را از نظر فرهنگی ارتقا بخشیم، ضرر بزرگی خواهیم کرد. تحول فیزیکی کافی نیست.

,

خدایگانی افزود: در رابطه با زباله، مبلمان شهری، آپارتمان نشینی و… مشکلات زیادی وجود دارد که مدیریت شهری درگیر آن است و باید در این زمینه ها فعالیت های فرهنگی صورت گیرد.
خدایگانی با بیان اینکه هنر نمایش به عنوان یک ابزار مناسب برای انتقال پیام‌های اخلاقی و تربیتی از اهمیت بسیاری برخوردار است، اظهار داشت: هنر نمایش در کنار پرداختن به آداب و رسوم و آیین‌ها و مناسک فرهنگی و دینی می‌تواند با آمیختگی کامل با موضوع شهروندی راهکارهای مناسب برای برطرف شدن معضلات و مشکلات جامعه شهری و شهروندان ارائه دهد.

,
,

پایان پیام/

,


 

,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه