تقدیر امام جمعه میاندوآب از فرماندهی و پرسنل انتظامی این شهرستان؛

لزوم برخورد مقتدرانه با اخلال گران امنیت و آرامش مردم

لزوم برخورد مقتدرانه با اخلال گران امنیت و آرامش مردم
امام جمعه میاندوآب گفت: پلیس و نهادهای مرتبط باید با اخلال گران امنیت و آرامش مردم برخورد قاطعانه داشته باشد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از زرین خبر، حجت الاسلام و المسلمین حمید حسن زاده در جمع مردم این شهرستان در مصلی امام خمینی(ره) با ابراز تاسف شدید از حادثه سو قصد به اعضای یک خانواده در روستای بکتاش میاندوآب، گفت: این حادثه دل هر انسانی را به درد می آورد و باید با کسانی که امنیت و آرامش روانی و اجتماعی مردم را بر هم می زنند برخورد کرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, زرین خبر,

امام جمعه میاندوآب با بیان اینکه باید با کسانی که سلاح سرد و گرم با خود حمل می کنند، برخورد کرد، افزود:  حمل سلاح سرد و یا گرم، امنیت و آرامش جامعه را بر هم می زند و باید با کسانی که سلاح با خود حمل کرده و امنیت مردم را مورد مخاطره قرار می دهند، برخورد کرد.

,

وی با اشاره به سرعت عمل نیروی انتظامی در شناسایی و دستگیری عامل این سو قصد و با تقدیر از فرماندهی و پرسنل انتظامی شهرستان، گفت: از دستگاه قضایی نیز می خواهیم که با عامل این حادثه دلخراش، برخورد قاطعی داشته باشد.

,

حسن زاده  با تاکید بر اینکه اخلال گران نباید به خود اجازه دهند نظم و امنیت شهرستان را به هم بزنند، تصریح کرد: از نیروی انتظامی و دستگاه قضایی می خواهیم تا با هنجارشکنان و افراد مخل در امنیت اجتماعی و روانی و بر هم زنندگان آرامش جامعه برخورد قاطع کند.

,


انتهای پیام/م

,
,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه