امام جمعه اردبیل:
رتبه اول ایران در اتلاف انرژی، شایسته این کشور نیست
امام جمعه اردبیل گفت: سالانه بیش از 100 میلیارد دلار برای مصرف گاز و بنزین در کشورما به هدر میرودکه این اتلاف انرژی شایسته جایگاه ایران نیست.[
به گزارش سبلانه، آیت الله سیدحسن عاملی در خطبه های نماز جمعه این هفته،با اشاره به اجرایی شدن مرحله دوم هدفمندی یارانه ها اظهارکرد: متاسفانه با این روند مصرف انرژی در آینده نزدیک نه تنها صادرات گاز و نفت نخواهیم داشت بلکه بزودی جزو وارد کنندگان نفت و گاز هم خواهیم شد.
, سبلانه,وی با اشاره به اینکه در دنیا هیچ کشوری به اندازه ایران یارانه انرژی پرداخت نمی کند، افزود: در ایران معادل 5 میلیون بشکه نفت، روزانه گاز و بنزین مصرف می شود این در حالیست که بر اساس آمار جهانی ایران در سال 2012 بالغ بر 82 میلیارد دلار یارانه در بخش انرژی پرداخت کرده است.
,خطیب نماز جمعه اردبیل تصریح کرد: در حالی که کشور ایران با پرداخت 82 میلیارد دلار یارانه انرژی در رتبه اول دنیا و بالاتر از عربستان قرار دارد، کشورهای توسعه یافته، یک دلار هم به عنوان یارانه برای سوخت پرداخت نمی کنند .
,وی تاکید کرد: این مقدار اتلاف انرژی که موجب تعجب جهانیان شده جز با عزم ملّی مردم و مدیریت جهادی مسئولین قابل حل نیست و به همین جهت مقام معظم رهبری این دو مطلب را در نام گذاری اول سال بیان فرمودند.
,آیت الله عاملی با اشاره به اینکه نفرینی بالاتر از راکد ماندن پروژه های عمرانی نیست، خاطر نشان کرد: اگر دولت مردان جایگزینی برای انرژی نیابند و حمل و نقل عمومی را مدیریت نکنند نسل آینده نه چندان دور بر ما نفرین خواهند کرد.
,امام جمعه اردبیل همچنین با گرامی داشت 29 فروردین روز ارتش جمهوری اسلامی ایران از نقش ویژه ارتش در امنیت و اقتدار کشور تجلیل کرد وگفت: ارتش به تعبیر مقام معظم رهبری، حصار ملت و کشور بوده و کابوس بزرگ دشمنان ملت است.
,وی با با اشاره جنایت های منافقین کوردل، بیان کرد: کسانی که شهید امیرصیاد شیرازی و 17 هزار انسان بی گناه را به شهادت رسانده اند اکنون در حمایت خاص اروپا و آمریکا به عملیات تروریستی خود ادامه می دهند.
,,
توسعه روابط تهران – باکو به اراده طرف آذری بستگی دارد
,نماینده مردم استان در مجلس خبرگان رهبری همچنین در بخش دیگری از سخنان خود سفر رئیس جمهور آذربایجان به ایران و عزم این کشور برای توسعه روابط با کشورمان را قابل تحسین دانست و گفت: این سفر نقطه عطف مهمی در روابط دو کشور می تواند باشد و از طرف کشور ایران هیچ مشکل و مانعی در گسترش روابط وجود ندارد .
,استاد عالی حوزه و دانشگاه یاد آور شد: این سفر زمانی مثمر ثمر خواهد بود که آذربایجان به جدّ از اسرائیل فاصله گرفته و ایران ستیزی و دین ستیزی را کنار بگذارد و کسانی را که به صرف دفاع از ارزشهای دینی محبوس کرده، آزادکند .
,آیت الله عاملی با بر شمردن خدمات زیاد ایران به کشور آذربایجان تاکید کرد: ایران خیرخواه آذربایجان است.
]
ارسال دیدگاه