رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی رضوانشهر:
عفاف و حجاب زن و مرد نمی شناسد
امام جمعه و رئیس شورای فرهنگ عمومی رضوانشهر گفت: بحث عفاف و حجاب زن و مرد نمی شناسد و باید همه عفت سیاسی دینی را رعایت نمایند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پایگاه خبری رضوان خبر ، عصر امروز جلسه شورای فرهنگ عمومی شهرستان رضوانشهر ، به ریاست حجت السلام حبیبی امام جمعه رضوانشهر و با حضور مسئولین شهرستان و سایر اعضای این شورا در دفتر امام جمعه برگزار شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, به نقل از پایگاه خبری , رضوان خبر, ، عصر امروز جلسه شورای فرهنگ عمومی شهرستان رضوانشهر ، به ریاست حجت السلام حبیبی امام جمعه رضوانشهر و با حضور مسئولین شهرستان و سایر اعضای این شورا در دفتر امام جمعه برگزار شد.,در ابتدای جلسه، علیرضا ملکی نژاد، رییس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان رضوانشهر و دبیر این شورا ضمن تقدیر و تشکر از اعضای حاضر در جلسه ، دستور کار جلسه را نقش امر به معروف و نهی از منکر در گسترش فرهنگ عفاف و حجاب و اجرای طرح اوقات فراغت تابستان و برنامه های فرهنگی در شهرستان توسط ادارات و گزارش مصوبات گذشته عنوان کرد.
,ملکی نژاد گفت: در زمینه امر به معروف و نهی از منکر راهکار های پیشگیری از گسترش بدحجابی در جامعه را ترویج گفتمان سبک زندگی اسلامی و تحکیم بنیاد خانواده دانست و گفت با برنامه ریزی و اجرای طرح های مدون میان مدت و بلند مدت در جهت تحکیم بنیان خانواده می توان بسیاری از مشکلات را رفع کرد.
,دبیر شورای فرهنگ عمومی شهرستان در ادامه گفت: اگر چه درصد بالایی از زنان و دختران جامعه از حجاب مناسبی برخوردارند اما همین درصد قلیل بد حجاب در شرایط و بستر فعلی توان تاثیر گذاری بر جوانان را دارند و ما باید با همه قوا و اجرای برنامه های فرهنگی به خصوص نقش صدا و سیما به گسترش فرهنگ عفاف و حجاب بپردازیم.
,در ادامه جلسه، عسکر حسنی پور فرماندار رضوانشهر و نایب رییس شورای فرهنگ عمومی این شهرستان ضمن تبریک هفته عفاف و حجاب گفت: از آنجایی که فرهنگ ما فرهنگ اسلامی است باید در زمینه عفاف و حجاب عمیق شویم و به آن بیشتر با نگرش ایجابی داشته باشیم.
,این مقام در ادامه گفت: امیدواریم این جلسات به صورت مستمر برگزار شود و باید تمام ادارات ما رعایت عفاف و حجاب را داشته باشند.
,سرهنگ صدیقی فرمانده سپاه رضوانشهر نیز در این جلسه در زمینه امر به معروف و نهی از منکر گفت: کوشش برای ترویج فرهنگ عفاف و حجاب در جامعه موجب استحکام جامعه و بنیان خانواده می شود.
,وی در ادامه گفت: تمام تلاش دشمنان در جهت از بین بردن عفت و باورهاو اعتقادات دینی مردم ما است و ما با امر به معروف و نهی از منکر میتوانیم دعوت به نیکی و دوری از منکرات و زشتی ها را داشته باشیم و به مبارزه با دشمن رویم.
,صدیقی بیان کرد: باید امر به معروف در جامعه عمومی شود و در تمام سازمان های دولتی فرهنگ عفاف و حجاب نهادینه گردد و برای اصلاح جامعه باید از خانواده شروع کنیم.
,حجت السلام حبیبی، امام جمعه رضوانشهر نیز در این جلسه ضمن تشکر از حضور همه اعضاء گفت: امر به معروف و نهی از منکر از اهداف امام خمینی (ره) بوده است و ایشان در همان دورانی که در نجف بودند پیگیر این مهم بوده اند و در واقع یکی از ثمرات حکومت اسلامی و زنده نگه داشتن ارزش های اسلامی از اهداف امام خمینی (ره) بوده است.
,رییس شورای فرهنگ عمومی شهرستان در ادامه گفت: بحث عفاف و حجاب زن و مرد نمی شناسد و باید همه عفت سیاسی دینی و ... را رعایت نمایند.
,این مسئول در ادامه گفت: خود ما باید اولین قدم را در زمینه امر به معروف و نهی از منکر برداریم و رعایت نماییم.
,حبیبی با توجه به سخنان شهید مطری گفت: همان طور که استاد شهید مطهری می فرمایند همه اهداف مثبت یک جامعه می شود معروف و همه اهداف منفی منکر می شود ، آن درست است که ما زمانی کاری کنیم که یک هدف اسلامی محقق شود.
,امام جمعه رضوانشهر در ادامه گفت: نقش ایجابی تاثیر گذاری بیشتری دارد و در تبلیغ امر به معروف و نهی از منکر باید از ادبیات زیبا و ادبی استفاده نماییم تا اصل وظیفه ما که همان گسترش فرهنگ عمومی است تحقق یابد.
,امام جمعه رضوانشهر در پایان از همه اعضای شورا به جهت ارایه و بیان نقطه نظراتشان تقدیر و تشکر کرد.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه