در جایگاه سوخت CNG شبانکاره رخ داد؛
انفجار خودروی حامل مواد مخدر بر اثر دست کاری مخزن سوخت
پیش از ظهر امروزخودرویی در جایگاه سی ان جی شبانکاره در حین سوخت گیری منفجر شد.براساس اعلام پلیس شهرستان دشتستان خودروی یاد شده حامل 50 کیلوگرم موادمخدر از نوع تریاک بودکه برای جاسازی آن اقدام به دست کاری مخزن سوخت کرده بود.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا، به نقل از روابط عمومی نیروی انتظامی استان؛ خودروی وانتی که در هنگام سوخت گیری در جایگاه CNG شبانکاره منفجر شد که با قطع سریع جریان گاز، از گسترده شدن دامنه حادثه جلوگیری شد.
براساس اعلام پلیس شهرستان دشتستان خودروی یاد شده حامل 50 کیلوگرم موادمخدر از نوع تریاک بودکه برای جاسازی آن اقدام به دست کاری مخزن سوخت کرده بود.
در پی این حادثه، دو کارگر این جایگاه زخمی شده و به برازجان منتقل شدند، ضمن اینکه به تجهیزات و سقف جایگاه سوخت خساراتی وارد شد که کارشناسان در حال برآورد آن می باشند.
همچنین یک خودروی پژو 206 که در همان حین در حال سوختگیری بود متحمل خسارت شد.
این گزارش می افزاید: راننده خودرو نیز که اقدام به جاسازی مواد مخدر در مخزن سوخت کرده بود، پس از وقوع انفجار و پراکنده شدن مواد مخدر در هوا، با وجودی که مجروح شد از محل حادثه متواری گردید که با کمک دوربین های مدار بسته جایگاه شناسایی و دستگیر شد.
وضعیت عمومی 3 مجروح این حادثه مناسب و رو به بهبود اعلام شده است.
جاسازی 50 کیلوگرم موادمخدر از نوع تریاک در مخزن سوخت وانت
فرمانده انتظامی شهرستان دشتستان درباره این حادثه گفت: این خودرو بجای گاز 50کیلوگرم مواد مخدر از نوع تریاک در کپسول سی ان جی جاسازی کرده بود.
سرهنگ حمید رضا انصاری در گفتگو با ایرنا افزود: باتوجه به دست کاری و غیر ایمن شدن مخزن یاد شده، این خودرو در زمان سوخت گیری گاز در شبانکاره منفجر شد.
وی یادآورشد: با حضور به موقع نیروی انتظامی، آتش نشانی، شهرداری شبانکاره و امداد گاز جایگاه فوری قطع شد.
فرمانده انتظامی شهرستان دشتستان اضافه کرد: ماموران نیروی انتظامی با حضور در صحنه به باک خودرو مشکوک شدند که با بررسی های بعمل آمده، 50 کیلو مواد مخدر از نوع تریاک در آن جاسازی شده بود که براثر انفجار در محیط پراکنده شد که با محاصره منطقه، مواد جمع آوری گردید.
مسئول جایگاه سی ان جی شبانکاره نیز علت حادثه را دست ساز بودن کپسول گاز این خودرو ذکر کرد.
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه