نماینده مجری طرح خط دوم آبرسانی از زابل به زاهدان:

بازگشایی مسیر خط انتقال آب از زابل به زاهدان

بازگشایی مسیر خط انتقال آب از زابل  به زاهدان
کاوه،نماینده مجری طرح خط دوم آبرسانی از زابل به زاهدان از سنگ برداری و بازگشایی مسیر آبرسانی در این محور خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سفیر شرق  علیرضا کاوه ،نماینده مجری طرح  خط دوم آبرسانی از زابل به زاهدان گفت:خط دوم آبرسانی به زاهدان با سنگ برداری در مسیر پیشرفت داشته است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سفیر شرق ,

وی با اشاره به روند اجرایی این پروژه گفت:این مرحله عملیات اجرایی حد فاصل کیلومتر 10 تا 17 جاده زاهدان به زابل با هماهنگی ارگان های مربوطه از جمله استانداری و راه و شهرسازی ضمن رعایت تمامی موارد ایمنی و فنی با موفقیت به پایان رسید.

,

 نماینده مجری طرح خط دوم آبرسانی از زابل به زاهدان تصریح کرد:در این مرحله بازگشایی مسیر و حفر تراشه همزمان در طول 7 کیلومتر در مسیر خط انتقال آب از زابل به زاهدان صورت گرفت.

,

کاوه همچنین در پایان به ضرورت پیشبرد این طرح اشاره کرد و گفت:این طرح به منظور رفع نیاز آب شهر زاهدان صورت می گیرد تا مشکلات عمده ی شهروندان در زمینه تامین آب شرب حل شود.

,

انتهای پیام/رض

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه