اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

جوابیه بیمه ایران به یک خبر

جوابیه بیمه ایران به یک خبر
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ اواخر هفته گذشته بود که دانا در خبری از تخطی بیمه ایران از دستور رئیس جمهور خبر داد که انتشار این خبر با جوابیه این مجموعه همراه شده است. در ادامه جوابیه بیمه ایران به این خبر را مشاهده می کنید.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, تخطی بیمه ایران از دستور رئیس جمهور,

 

,

برداشت تعارض از انتصاب در بیمه ایران با دستور رئیس جمهور ، نادرست و ناشی از سوء تفاهم است

بیمه ایران در پی انتشار خبری مبنی بر نقض دستور اخیر رئیس جمهور محترم با تیتر" حکم غیر قانونی رئیس جدید الورود برای معاونان برکنار شده" که در تعدادی از رسانه ها انعکاس داشت و ناشی از برداشت نادرست نویسنده نسبت به این تحولات بود، ضمن تکذیب ادعای مطروحه بیانیه ای به شرح زیر صادر کرد :
طی روزهای گذشته معدودی از رسانه ها با انتشار مطالبی نادرست که به نظر می رسد ناشی از برداشت ناصواب از دستور اخیر رئیس جمهور محترم است، انتصابات اخیر در بیمه ایران را زیر سوال بردند. بیمه ایران ضمن استقبال و ارج نهادن به اقدامات رسانه های جمعی در مطالبه گری و آگاهی بخشی عمومی از ایشان می خواهد در انتشار گزارش ها و تحلیل های خود پیرامون این بیمه به مسائل فنی و حقوقی دقت نظر بیشتری به خرج دهند و با مسئولان این شرکت در تماس مستقیم باشند تا از آسیب رساندن به اعتماد عمومی و همچنین به این شرکت که سرمایه ملی است، جلوگیری شود. در همین راستا توجه به نکات زیر در شفاف سازی موضوع مطروحه ضروری است :
1- در این مطلب گفته شده " ریاست محترم جمهوری از مخالفت خود با انتخاب مدیران ستادی به عنوان هیأت مدیره مجموعه های مختلف دولتی سخن گفته اند"
اما همانطور که مدیر عامل بیمه ایران هم توضیح داده اند، در نقل قول مذکور اشتباهی رخ داده زیرا بیانیه ریاست جمهوری ناظر به " ممنوعیت انتصاب اعضای ستادی بانک ها و شرکت های دولتی در هیأت مدیره شرکت های زیر مجموعه و تابعه است" و بیمه ایران هم این مهم را رعایت کرده و هیچ گونه انتصاب اعضای ستادی در شرکت ها و شعب تابعه انجام نشده است، بلکه دو تن از اعضای هیأت مدیره فعلی شرکت که هیچ گاه هم از عضویت در هیأت مدیره برکنار نشده و از مدیران با سابقه در این حوزه و مورد تأیید نهادهای نظارتی هستند به عنوان معاون در خود شرکت بیمه ایران منصوب شده اند.
2- انتصاب دو نفر از اعضای هیأت مدیره به عنوان معاون با هدف کاهش هزینه ها و با عنایت به تأکیدات مکرر رهبر معظم انقلاب و دستور ریاست محترم جمهوری درخصوص جلوگیری از اسراف در دستگاه های دولتی صورت گرفته و باعث می شود تا هزینه های اداری شرکت کاهش یابد. چرا که در غیر این صورت باید هم به اعضای هیأت مدیره و هم به معاونین ،حقوق و مزایای جداگانه پرداخت شود که با این انتصاب تنها یک حقوق به عضو هیأت مدیره پرداخت می شود و وی امور اجرایی معاونت را هم انجام داده و از این بابت هیچ گونه حقوق ، مزایا، پاداش و دریافتی اضافی نخواهد داشت.
3- انتصاب اعضای هیأت مدیره به عنوان معاون براساس اختیارات مدیرعامل و تصمیم او و به عنوان یک رویه معمول و مرسوم که پیش از این هم در بیمه ایران وجود داشته، انجام شده است و تعارضی با اساسنامه این شرکت و سایر قوانین و مقررات نداشته و ندارد.
در مسیر انجام این اصلاحات که این روزها بی ثباتی های گوناگون قدم برداشتن در آن را مشکل ساخته است، قطعاً رسانه های جمعی به عنوان چشم بیدار مردم باید ایرادات، اشتباهات و مشکلات را گوشزد کنند و این آمادگی در این شرکت وجود دارد تا با استفاده از نکات ارزشمند رسانه ها به اصلاح امور خود بپردازد، ولی برداشت های نادرست از قوانین و دستورات و انتشار آن ها بدون دریافت نظرات کارشناسی لازم، صرفاً باعث کاهش اعتماد عمومی به سرمایه های ملی خواهد شد. ان شاالله با لطف خدا در کنار هم و به دور از دعواها و اختلاف سلیقه ها بتوان شاهد درخشش هر چه بیشتر بیمه ایران باشیم.

, برداشت تعارض از انتصاب در بیمه ایران با دستور رئیس جمهور ، نادرست و ناشی از سوء تفاهم است,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه