استاندار زنجان:
ارتقای سطح فرهنگ با مشارکت مردم امکان پذیر است
استاندار زنجان گفت: رونق اقتصاد و ارتقای سطح فرهنگ با مشارکت همه آحاد مردم امکان پذیر است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از موج رسا, جمشید انصاری در جلسه شورای اداری استان زنجان، با بیان اینکه ایجاد رونق اقتصادی محور سوم برای تحقق شعار سال است، اظهار کرد: در حال حاضر کشور در شرایط رکود تورمی اقتصادی قرار دارد که این وضعیت سخت ترین مرحله برای خروج و ایجاد رونق است و برنامه ریزی ویژه ای را می طلبد.
, شبکه اطلاع رسانی دانا, موج رسا,انصاری اختصاص منابع سیستم بانکی برای تامین سرمایه در گردش واحد های تولیدی مورد نیاز موجود در استان را از مهم ترین سیاستهای اقتصادی استان برشمرد و افزود: تامین سرمایه در گردش واحد های تولیدی و صنعتی مورد نیاز موجب تداوم کار و تولید آنها شده و فرصتهای شغلی را حفظ و ظرفیت تولید این واحد ها را افزایش خواهد داد.
,به گفته مقام عالی استان در تخصیص اعتبار به واحدهای تولیدی، واحدهای در آستانه بهره برداری در سال جاری در اولویت هستند.
,استاندار زنجان در ادامه تصریح داشت: ضمن پیگیری منابع و امکانات در اختیار دستگاههای ملی و اعتبارات بانکها در سطح ملی، باید در توانمندی ها و ظرفیتهای استان حساب ویژه ای باز کرد و تحرک بخشیدن به اقتصاد در سطح امکانات استان در دستور کار قرار گیرد.
,انصاری با بیان اینکه ریسک پذیری مدیران در استان باید افزایش یابد، گفت: چنانچه یک مدیری در انجام وظایف خود ریسک پذیر باشد به دنبال اجرای اهداف خود رفته و از کار خود نیز دفاع خواهد کرد.
,وی ایجاد تحول در فضای کسب و کار استان را شرط اصلی در استقرار شرکتهای سرمایه گذاری دانست و گفت: باید از منابع و امکانات شرکتهای سرمایه گذاری بزرگ در کشور بهره برد.
,مقام عالی استان به تاکیدات مقام معظم رهبری در حوزه اقتصاد و فرهنگ اشاره نمود و اظهار داشت: رونق در اقتصاد و ارتقاء سطح فرهنگ با مشارکت همه آحاد مردم، پایداری در مصرف تولیدات داخلی، مشارکت در سرمایه گذاری های کوچک محلی و اقبال سرمایه گذاران به ایجاد واحدهای تولید به جای کارهای خدماتی از جمله موضوعات مورد تاکید رهبر معظم می باشند.
,استاندار زنجان به درآمدهای پیش بینی شده استان در قانون بودجه سال جاری اشاره کرد و افزود: درآمدهای پیش بینی شده مصوب استان در قانون مصوب 400 میلیارد تومان است.
,وی گفت: مجموع اعتبارات تملک دارایی های سرمایه ای استانی در سه سرفصل و 2درصد بودجه نفت،178 میلیارد تومان است.
,پایان خبر//
]
ارسال دیدگاه