فرماندار بندرعباس:

پروژه اقتصاد مقاومتی رویکرد هرمزگان در اعطای اعتبارات 95 است

پروژه اقتصاد مقاومتی رویکرد هرمزگان در اعطای اعتبارات 95 است
فرماندار بندرعباس اظهار کرد: رویکرد استان در اعطای اعتبارات پروژه های اقتصاد مقاومتی ، اتمام پروژه های نیمه تمام و الزامات و تکالیف قانونی است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از هرمز؛ احمد پویافر، فرماندار شهر بندرعباس با اشاره به توزیع اعتبارات تملک دارایی و سرمایه در تمام دستگاه های اجرایی گفت: 580 میلیارد ریال در بین بخش ها، دستگاه های اجرایی و شهر ها توزیع شد، مدیران امروز مدیران خلق منابع هستند، اعتبارات و تملک بسیار کم است و  24 درصد اعتبارات به مرکز تعلق گرفت و باز هم با این شرایط مبلغی ناکافی است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, هرمز,

 

,

وی اظهار کرد: رویکرد استان در اعطای اعتبارات پروژه های اقتصاد مقاومتی ، اتمام پروژه های نیمه تمام و الزامات و تکالیف قانونی بودند و بخشی هم برای تجهیزات، ساختمان صرف شد و 2 درصد مبلغ گاز و نفت هم به ما تعلق می گیرد که به اعتبارات آتی اضافه و توزیع می شود.

,

 

,

پویافر با بیان اینکه 26 درصد تولید ناخالص کشور، 25 درصد صادرات غیر نفتی کشور، 70 درصد نیازهای غذایی کشور همگی از روستاها تأمین می شوند، تصریح کرد: ساعت اداری ادارات از 1 مرداد ماه تا آخر شهریور به درخواست شرکت توزیع برق از ساعت 6:15 الی 14:30 شده است.

,

 

,

انتهای پیام/م

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه