با مشارکت اداره کل راه و شهرسازی استان مرکزی

آرام سازی جاده ورودی شهر تفرش آغاز شد

آرام سازی جاده ورودی شهر تفرش آغاز شد
رئیس اداره راه و شهرسازی تفرش گفت: با توجه به مصوبه شورای ترافیک مبنی بر احداث میدان سرداران در ورودی شهر تفرش، بحث آرام سازی جاده قبل از این میدان، مطابق با نقشه های اداره راه و شهرسازی آغاز شده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ امیر حسین محمدی رئیس اداره راه و شهرسازی تفرش در گفتگو با ندای تفرش، با اشاره به بحث آرام سازی ورودی شهر تفرش گفت: با توجه به مصوبه شورای ترافیک مبنی بر احداث میدان سرداران در ورودی شهر تفرش، بحث آرام سازی جاده قبل از این میدان، مطابق با نقشه های اداره راه و شهرسازی آغاز شده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ندای تفرش, ندای تفرش,

محمدی اظهار کرد: این کار با مشارکت اداره کل راه و شهرسازی استان مرکزی انجام می شود که شامل نصب تابلوهای هشدار دهنده و ایجاد لرزاننده در سطح جاده است تا سرعت رانندگان کاهش یابد.

,

وی بیان کرد: پس از اتمام عملیات آرام سازی در این جاده، کار احداث میدان توسط شهرداری آغاز می شود.

,

رئیس اداره راه و شهرسازی تفرش در خصوص ایجاد جزیره ای در ورودی دانشگاه تفرش افزود: ورودی دانشگاه تفرش (در قسمت جاده اصلی) می تواند منجر به ایجاد خطرهایی برای رانندگان شود که در این خصوص مکاتباتی با دانشگاه تفرش انجام شده است.

,

محمدی بیان کرد: دانشگاه تفرش بایستی جهت ورود و خروج رانندگان به این مسیر اقدام به ارائه طرح هندسی و ایجاد رمپهای ورودی و خروجی کند.

,

وی خاطر نشان کرد: طرح  با تایید اداره کل راه و شهرسازی، به منظور افزایش ایمنی از طریق ایجاد جزیره، چراغ خطر و... انجام می شود.

,

انتهای پیام/ک

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه