logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

سرپرست شرکت غله منطقه 2 خبر داد

بهره‌گیری از 40 درصد ظرفیت کارخانه‌های آرد مازندران/ رتبه چهارم کیفیت نان مازندران در سطح کشور

بهره‌گیری از 40 درصد ظرفیت کارخانه‌های آرد مازندران/ رتبه چهارم کیفیت نان مازندران در سطح کشور
سرپرست شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه 2 گفت: در حال حاضر 40 درصد از ظرفیت کارخانه‌های آردسازی استان مورد استفاده قرار می‌گیرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از مازند اصناف، هیات تجاری، اقتصادی و علمی استان مارکه ایتالیا با حضور دو روزه در مازندران از ظرفیت‌های مختلف تولیدی، گردشگری و دانشگاهی استان بازدید کردند و از نزدیک در جریان قابلیت‌ها و ظرفیت‌های استان قرار گرفتند.

یکی از مراکز تولیدی استان که مورد بازدید این هیات تجاری قرار گرفت، کارخانه آرد نمونه جویبار بود که ظرفیت بالای این واحد تولیدی در بخش ذخیره‌سازی و انبارداری مورد تحسین قرار گرفت.

سیدمحمد جعفری در حاشیه این بازدید به خبرنگاران گفت: در حال حاضر 40 درصد از ظرفیت کارخانه‌های آردسازی مازندران مورد استفاده قرار می‌گیرد.

وی افزود: با توجه به اینکه امسال از سوی مقام معظم رهبری سال اقتصاد مقاومتی نام‌گذاری شد، باید این بستر و ظرفیت را فراهم کرد تا مواد خام یعنی گندم را از کشورهای دیگر از جمله کشورهای حاشیه دریای‌خزر وارد و با توجه به امکانات موجود در استان تبدیل به آرد و سپس نسبت به صادرات آن به کشورهای حاشیه خلیج فارس اقدام کرد.

سرپرست شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه 2 تصریح کرد: این فرآیند اقتصادی ضمن ایجاد بازار کار و بهره‌گیری حداکثری از ظرفیت‌های واحدهای آسیابانی و ذخیره‌سازی استان، افزایش و رونق اشتغال را نیز به‌همراه خواهد داشت.

این مسئول ضمن قدردانی از تلاش استاندار مازندران در ورود این هیات اقتصادی عنوان کرد: باید از این فرصت در راستای ایجاد اشتغال، رونق تولید و صادرات بهره برد.

وی با بیان اینکه منطقه 2 کشور(مازندران، سمنان و گلستان) ظرفیت سرمایه‌گذاری بالایی در حوزه گندم و آرد و کارخانجات آردسازی و ذخیره‌سازی دارد، اظهار کرد: باید تلاش کرد تا این ظرفیت بالا را به هیات‌های تجاری و اقتصادی کشورهای دیگر معرفی کنیم تا تفاهم‌نامه‌ها و مبادلات بین‌المللی حداکثر استفاده برای استان داشته باشد.

جعفری با اشاره به اینکه کار سختی در جذب سرمایه‌گذار در استان داریم، خاطرنشان کرد: باید با همدلی دست در دست هم گذاشت و این فضا را در استان ایجاد کرد که تاکنون استانداری مازندران در این بخش‌ها، اقدامات خوبی انجام داد.

وی ادامه داد: در همین راستا با نشستی که با هیاتی از قزاقستان و اتاق بازرگانی داشتیم، قرار شد همزمان با آغاز برداشت گندم در کشور قزاقستان در شهریورماه، بتوان با هماهنگی سرکنسول حدود یک میلیون تن گندم قزاق را به داخل وارد و با بکارگیری از ظرفیت‌های خالی کارخانجات آرد استان گندم‌های مذکور را تبدیل به آرد کرد و سپس صادرات مجدد به کشورهای هدف داشت.

سرپرست شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه 2 کشور با بیان اینکه ما این اعلام آمادگی را توسط شرکت بازرگانی دولتی ایران انجام دادیم، یادآور شد: جهت هماهنگی و نهایی کردن این مهم آمادگی داریم نشست‌های تخصصی با اتاق بازرگانی و کارخانجات آرد استان و هیات‌های اقتصادی کشورهای هدف داشته باشیم.

این مسئول ابراز امیدواری کرد: باید از ظرفیت‌های تجاری و سرمایه‌گذاری استان جهت رونق اقتصادی و افزایش اشتغال استفاده‌ حداکثری داشته باشیم.

جعفری در پایان ضمن اشاره به کیفیت خوب آرد مازندران، گفت: براساس آمارهای ملی، کیفیت نان مازندران در سطح کشور رتبه چهارم و پنجم را در اختیار دارد و این نشان می‌دهد که ظرفیت تولید آرد ما بسیار مناسب است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مازند اصناف,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه