فرماندار حاجی آباد:

کیفی سازی جاده ترانزیتی حاجی آباد ضروری است

کیفی سازی جاده ترانزیتی حاجی آباد ضروری است
فرماندار حاجی آباد افزود: با وجود جاده ترانزیت و حمل و نقل سنگین ماشین ها در محور حاجی آباد باید جاده هایی با کیفیت جهانی داشته باشیم و این یک ضرورت است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پیارم اصغر جهانگیری، فرماندار حاجی آباد در جلسه شورای هماهنگی شهرستان گفت:جهت گیری و رویکرد موضوعات شورای ترافیک شهرستان باید با آئین نامه و دستور العمل های شورای ترافیک استان وکشور همسو باشد و موضوعاتی مطرح شودکه با وضعیت و امکانات شهرستان قابل اجرا باشد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پیارم ,

جهانگیری  افزود: در بسیاری از مراحل کارها در استان جایگاه بسیار خوبی داریم و این عملی نمی شد مگر با همکاری و هماهنگی که با مقامات استانی داریم.

,

 

,

وی ادامه داد : با وجود جاده ترانزیت و حمل و نقل سنگین ماشین ها در محور حاجی آباد باید جاده هایی با کیفیت جهانی داشته باشیم و این یک ضرورت است.

,

 

,

جهانگیری عنوان کرد : آموزش و فرهنگ سازی که در مدارس با کمک پلیس راهنمایی و رانندگی انجام شده بسیار خوب است زیرا دانش آموزانی که در شرف گرفتن گواهینامه رانندگی هستند با قوانین بیشتر آشنا می شوند.

,

 

,

 

,

انتهای پیام

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه