مدیرکل آموزش و پرورش استان خبر داد:
درخشش هنرجویان همدان در مسابقات کشوری علمی-کاربردی
مدیرکل آموزش و پرورش استان همدان از کسب رتبه برتر کشوری به وسیله هنرجویان استان در مسابقات علمی-کاربردی شاخه کاردانش خبر داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از نافع؛ عبدالرضا فولادوند افزود: 10 نفر از هنرجویان برگزیده بخش عملی مسابقات علمی-کاربردی به مشهد مقدس اعزام شدند که سه رتبه اول، دوم و سوم کشور حاصل حضور هنرجویان در مرحله نهایی مسابقات بود.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, نافع,وی با بیان این که کسب سه رتبه برتر کشوری در این مسابقات در سال های اخیر بی نظیر بوده، خاطرنشان کرد: در این مسابقات محمد مهدی مرادی در رشته کابینت سازی چوبی از هنرستان امام علی (ع) ناحیه یک همدان رتبه اول کشور را کسب کرد.
,فولادوند ادامه داد: همچنین داریوش گل محمدی در رشته ی تزئینات داخلی چوبی از هنرستان امام علی(ع) ناحیه یک همدان و امیرحسین صیدی در رشته جوشکاری از هنرستان شهید طاهری زاده منطقه گل تپه به ترتیب رتبه دوم و سوم را به دست آوردند.
,انتهای پیام/م
]
ارسال دیدگاه