دومین جلسه ستاد اربعین حسینی در فرمانداری دشت آزادگان برگزار شد

دومین جلسه ستاد اربعین حسینی در فرمانداری دشت آزادگان برگزار شد
در دومین جلسه ستاد اربعین حسینی دشت آزادگان پیرامون چگونگی ساماندهی مواکب حسینی و تشکیل کمیته های چهارده گانه و همچنین هیات های خادمین زوار اربعین حسینی در پایانه مرزی چذابه برنامه ریزی شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از سوسنگرد نیوز : در دومین جلسه ستاد اربعین حسینی دشت آزادگان پیرامون چگونگی ساماندهی مواکب حسینی و تشکیل کمیته های چهارده گانه و همچنین هیات های خادمین زوار اربعین حسینی در پایانه مرزی چذابه برنامه ریزی شد

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سوسنگرد نیوز ,

در این جلسه عمید زاده فرماندار شهرستان دشت آزادگان با اشاره به اینکه ۵۰ هکتار زمین برای پارکینگ در نظر گرفته شده گفت تعداد زوار اربعین حسینی در سال جاری احتمالاً به یک میلیون نفر خواهد رسید از دستگاه های مربوط خواست از هم اکنون با ایجاد هماهنگی لازم در محل استقرار مواکب حسینی سعی کنند خادمین خوبی برای زائرین اباعبدالله الحسین (ع) باشند.

,

فرماندار شهرستان دشت آزادگان همچنین تاکید کرد که زوار اربعین حسینی به هیچ وجه بدون ویزا به پایانه مرزی چذابه مراجعه نکنند همچنین در این جلسه احمد ساری اصل امام جمعه سوسنگرد با اشاره به اهمیت احیای اربعین حسینی گفت: مسئولان بایستی در این زمینه کمر همت را بسته تا در جهت خدمات رسانی بهتر به زوار اربعین حسینی گام موثری برداشته شود.

,

6_sus7 9_sus6 10_sus4 10_sus5

, 6_sus7, 6_sus7, 9_sus6, 9_sus6, 10_sus4, 10_sus4, 10_sus5, 10_sus5]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه