مسئول امور زنان و خانواده ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان سمنان:
والدین به فرزندانشان آسیب های دنیای مجازی را گوشزد کنند
مسئول امور زنان و خانواده ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان سمنان با بیان اینکه تکنولوژی های جدید آثار و برکات زیادی را برای کمال و سعادتمند شدن بشریت دارد، گفت: والدین به فرزندانشان آسیب های دنیای مجازی را گوشزد کنند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از ندای سرخه، احترام حیدریان در گفت و گو با خبرنگار ندای سرخه با تأکید بر آگاهی و بصیرت داشتن در هر زمینه ای اظهار داشت: امیرالمؤمنین علی(ع) فرمودند:«یا کمیل ما مِن حَرَکهٍ إِلَّا وَ أنتَ مُحتَاجٌ فِیهَا إِلَی مَعرِفَه»؛ (ای کمیل هیچ حرکت و فعالیتی نیست مگر اینکه تو به معرفت و شناخت در باره آن نیازمندی).
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ندای سرخه,وی افزود: بر این اساس در هر فعالیتی،اگر شخص اطلاعات و آگاهی لازم و کافی از فوائد و آسیب های آن را نداشته باشد به طور قطع با مشکلاتی مواجه می شود.
,مسئول امور زنان و خانواده ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان سمنان بیان داشت: امروزه علم و تکنولوژی روز به روز در حال پیشرفت است؛ بنابراین والدین باید اطلاعات لازم را نسبت به این ابزار جدید داشته باشند تا بتوانند راهنمای خوبی برای فرزندان خود باشند و آنها را از آسیب های آن حفظ کنند.
,حیدریان گفت: تکنولوژی های جدید آثار و برکات زیادی را برای کمال و سعادتمند شدن بشریت دارد، اما استفاده زیاد و نامناسب از آن، ضررها و خطراتی را به دنبال دارد.
,وی با اشاره به حدیثی از امام صادق(ع) که فرموده اند« دوستت را بر اسرارت آگاه نکن. مگر به اندازه ای که اگر دشمن به آن دست پیدا کرد به تو ضرری نرسد؛ چرا که هر دوستی، ممکن است روزی دشمن تو شود»، افزود: این روایت را می توان خط قرمز استفاده از اینترنت حساب کرد یعنی هر کاربری باید بداند دنیای مجازی به صورت صد درصدی قابل اعتماد و اطمینان نیست؛بلکه باید همیشه منتظر آسیب ها و خطرات باشد.
,مسئول امور زنان و خانواده ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان سمنان در ادامه با تأکید بر نظارت والدین بر رفتار فرزندانشان گفت: سزاوار است فرزندان در همان دوران کودکی ونوجوانی همزمان با والدین با فرهنگ صحیح استفاده از رایانه و اینترنت آشنا شوند.
,حیدریان بیان داشت: در این زمان کم که علم به سرعت نور در حال گسترش است والدین نسبت به گذشته وظیفه سنگین تری را به عهده دارند زیرا امروزه همسان با پیشرفت وسایل، ابزار انحراف و انحطاط نسبت به گذشته به مراتب زیادتر و متنوع تر شده است؛ لذا والدین باید با ابزار رایانه ای آشنا شوند و اطلاعات کافی و لازمی را نسبت به کارکردها و آسیب های آن داشته باشند تا بتوانند فرزندان خود را راهنمایی کنند.
,وی اذعان داشت:اگر پدر و مادر مراقب فرزندان خود نباشند به راحتی از مسیر کمال به جاده گمراهی و نابودی کشیده می شود.
,مسئول امور زنان و خانواده ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان سمنان گفت: والدین باید نسیت به فعالیت های اینترنتی به فرزندان خود آگاهی کامل و دقیقی را داشته باشند.
,حیدریان اظهارداشت: والدین باید حتماًبرای فرزندان خود زمانی را اختصاص دهند تا با همدیگر صحبت کنند و نیازهای روحی و روانی آنها را تأمین کنند. اما اگر چنین نشود، فرزندان وقت خود را با دیگران یا اینترنت پر می کنند که صد البته جایگزین خوب و مطمئنی نیست.
,وی تصریح کرد: در دنیای مجازی خوب و بد، زشت و زیبا با هم مخلوط شده است؛لذا ممکن است با مسائل و موضوعاتی برخورد کنند که توان تحلیل آن را ندارند.
,مسئول امور زنان و خانواده ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان سمنان گفت:روانشناسان معتقدند، دیدن تصاویر مستهجن توسط جوانان و نوجوانان گذشته از آسیب های عاطفی و روانی خطرات و آسیب های جسمانی را برای آنها رقم می زند؛ حتی در برخی از موارد نوجوانان را ترغیب کرده تا دست به انجام چنین عمل قبیح و زنننده ای بزنند.
,]
ارسال دیدگاه