اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

نگرانی آمریکا از منافع خود در بحرین

نگرانی آمریکا از منافع خود در بحرین
وزارت خارجه آمریکا در واکنش به انحلال جمعیت ملی- اسلامی «الوفاق» توسط رژیم آل‌خلیفه، اعلام کرد چنین تدابیری با منافع ایالات متحده در بحرین در تناقض است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ ، به نقل از «رای الیوم»، آمریکا نگرانی عمیق خود را از تصمیم دادگاه بحرینی مبنی بر انحلال جمعیت ملی- اسلامی الوفاق و مصادره اموال آن اعلام کرد.

انحلال جمعیت الوفاق، به‌عنوان بزرگ‌ترین جریان اپوزیسیون شیعه در پارلمان بحرین، تازه‌ترین اقدام نگران کننده رژیم آل‌خلیفه درباره مخالفان داخلی به‌شمار می‌‌رود. سلب تابعیت آیت‌الله شیخ «عیسی قاسم» رهبر شیعیان و دستگیری «نبیل رجب» فعال حقوق بشر از دیگر اقدامات سرکوب‌گرانه نظام حاکم علیه مخالفانش محسوب می‌شود.

در بیانیه وزارت خارجه آمریکا آمده است «گام‌هایی، که اخیرا دولت برای سرکوب مخالفان مسالمت‌آمیز برداشته است، همبستگی و امنیت در بحرین و همچنین ثبات منطقه را تضعیف می‌کند. این تدابیر با منافع ایالات متحده مطابقت ندارد و بر همکاری ما با بحرین تاثیر می‌گذارد. همچنین این اقدامات با تعهدهای اعلام شده دولت برای حمایت از حقوق بشر و تحقق آشتی با همه گروه‌ها در بحرین در تضاد است.»

وزارت خارجه آمریکا از دولت بحرین خواست «از تدابیر اخیر و دیگر تدابیر عقب‌نشینی کند و به سرعت به مسیر آشتی و همکاری گروهی برای تحقق خواسته‌های همه بحرینی‌ها بازگردد. از سوی دیگر، ایالات متحده به حمایت از همه گام‌های همه طرف‌ها برای دستیابی به پیشرفت در گفتمان سیاسی ادامه خواهد داد.»

براین اساس، دادگاه بحرین، روز یکشنبه حکم نهایی انحلال جمیعت الوفاق، بزرگترین جمعیت مخالف این کشور را صادر کرد. طبق حکمی که صادر شده اموال و دارایی‌های این جمعیت نیز به نفع دولت مصادره خواهد شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه