افتتاح دو مرکز مشاوره در شهرستان لردگان
همزمان با آخرین روز از هفته بهزیستی و تأمین اجتماعی، دو مرکز مشاوره در شهرستان لردگان افتتاح شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از سلام لردگان؛ محمد میرزایی، مدیرکل بهزیستی چهارمحال و بختیاری، از افتتاح دو مرکز مشاوره همزمان با آخرین روز از هفته بهزیستی و تأمین اجتماعی در شهرستان لردگان خبر داد.
محمد میرزایی گفت: هدف از راهاندازی این مراکز، ارائه مشاوره به صورت فردی، گروهی و خانوادگی به مردم و انجام آزمونهای روانشناختی، تستهای هوش و شخصیت، مشاوره قبل از ازدواج و طلاق و مشاوره فرزندپروری برای کاهش آسیبهای اجتماعی و فرهنگی در سطح شهرستان است.
وی با اشاره به وجود ۲۸ مرکز مشاوره در چهارمحال و بختیاری، افزود: این مراکز ۱۵ هزار خدمات حضوری و ۱۲ هزار مشاوره تلفنی داشتهاند.
میرزایی اضافه کرد: براساس برنامهریزی انجام شده ۱۵ مرکز مشاوره دیگر طی سال جاری در سطح استان راهاندازی میشود که در آینده نزدیک یک مرکز در شهر آلونی و یک مرکز هم در شهر مالخلیفه افتتاح خواهد شد.
گفتنی است هرساله از 22 تا 28 تیرماه به عنوان هفته بهزیستی و تأمین اجتماعی نامگذاری شده است.
,
,
,
,
,
,
,
]
ارسال دیدگاه