مسئول بسیج جامعه زنان استان خوزستان :
به رسمیت شناختن روسپیگری هزینه های زیادی را بر کشور تحمیل می کند
مسئول بسیج جامعه زنان استان خوزستان گفت : مطمعنا به رسمیت شناختن روسپیگری یا کارگر جنسی یا هر اصطلاحی که به آن اطلاق شود در اصل به معنای تایید آن به عنوان یک شغل ، شغلی که در نظام اسلامی ما جرم محسوب می شود آسیب های زیادی را در پی خواهد داشت .[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بانوپرس : فاطمه احمدی در واکنش به صدور کارت سلامت برای زنان خیابانی در ایران به خبرنگار ما گفت : مطمعنا به رسمیت شناختن روسپیگری یا کارگر جنسی یا هر اصطلاحی که به آن اطلاق شود در اصل به معنای تایید آن به عنوان یک شغل ، شغلی که در نظام اسلامی ما جرم محسوب می شود آسیب های زیادی را در پی خواهد داشت .
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بانوپرس ,مسئول بسیج جامعه زنان استان خوزستان افزود : رسمیت بخشیدن به این امر خلاف شرع و عرف مشکلات جبران ناپذیری را به دنبال خواهد داشت از جمله : افزایش تقاضا به سمت این عمل ناپسند به عنوان یک شغل رسمی ، کاهش تعهد در زنان و مردان در بحث تشکیل خانواده و میل به سمت ازدواج سالم و آسان و وارد شدن ضربه به بنیان خانواده خصوصا در مواردی که زوجین نارضایتی جنسی از هم داشته باشند .
,احمدی تاکید کرد : زنان روسپی عمدتا از زنان خیابانی هستند که این دست حمایت ها نه تنها زنان تن فروش و تن فروشی را به رسمیت شناخته و فضای امن برای آنها ایجاد می کند بلکه بر میزان موالید نامشروع، سقط جنین و بیماری های مراقبتی نیز می افزاید و همین امر هزینه های بیشتری را بر کشور تحمیل می کند.
,وی گفت : معرفی تن فروشی که آسیب و ناهنجاری اجتماعی است به یک اصل و قانون و تایید آن توسط دولت و به دنبال آن جامعه در استانی مانند خوزستان که با معضلاتی مثل بیکاری ، بالارفتن سن ازدواج و اعتیاد رو برو است آسیب های جبران ناپذیری به دنبال خواهد داشت .
,احمدی در انتها تاکیید کرد : به هر حال امیدواریم ارائه کارت سلامت به زنان روسپی، واقعیت نداشته باشد و مسئولان در پی تدابیر ریشهای و اجرایی برای رفع معضل اجتماعی زنان روسپی و خیابانی باشند تا هم کانون خانوادهها دچار از هم گسیختگی نشده و هم چهره عمومی جامعه تخریب نشود.
]
ارسال دیدگاه