رئیس بهزیستی کامیاران اعلام کرد:
پرداخت3 میلیارد و800 میلیون ریال تسهیلات اشتغال به معتادین بهبودیافته
رئیس بهزیستی شهرستان کامیاران گفت: بالغ بر 1060 خانواده درشهرستان کامیاران به صورت ماهانه از این سازمان مستمری دریافت می نمایند که شامل معلولین، زنان بی سرپرست، فرزندان یتیم و سالمندان می باشند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل ازشاهوخبر؛ رئیس بهزیستی کامیاران از پرداخت 24 میلیارد ریال تسهیلات به مستمری بگیران، نیازمندان و معتادین بهبودیافته این شهرستان خبر داد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, شاهوخبر,حبیب الله ابراهیمی ظهر امروز چهارشنبه در گفت وگو با خبرنگار ما دراین باره اظهار داشت: در طی سال مالی گذشته این مبلغ جهت ایجاد اشتغال و کمک به گسترش مشاغل خانگی در اختیار این افراد قرار گرفته است. همچنین معتادین بهبود یافته بالغ بر 3 میلیارد و800 میلیون ریال وام و تسهیلات خوداشتغالی دریافت نموده اند.
,وی درباره میزان پشتیبانی بهزیستی از افراد نیازمند عنوان داشت: بالغ بر 1060 خانواده درشهرستان کامیاران به صورت ماهانه از این سازمان مستمری دریافت می نمایند که شامل زنان بی سرپرست، فرزندان یتیم، سالمندان و افرادیکه دچار معلولیت های شدید و غیر شدید هستند، می باشند.
,رئیس بهزیستی کامیاران به خدمات و کمک های موردی اشاره نمود وگفت: علاوه بر پرداخت ماهانه به مستمری بگیران، در سال گذشته، 11 میلیارد و 380 میلیون ریال خدمات و کمک های نقدی پرداخت شده است.
,ابراهیمی اضافه کرد: این کمک ها شامل پرداخت هزینه بیمه تامین اجتماعی مددجویان اشتغال یافته، پرداخت هزینه مسکن برای معلولین، تهیه جهیزیه، هزینه های درمانی و عمل جراحی و... بوده است.
,وی با اشاره به این کمک های نقدی، از کمک های دیگر به عنوان خدمات ارائه شده غیرنقدی یادکرد و ابرازنمود: بهزیستی کامیاران درکنار کمک های نقدی، انواع وسایل توانبخشی مانند سرم، بتادین، ویلچر، واکر، چسب چند خاصیتی، سمعک و.. را در اختیار نیازمندان قرار داده است.
,رئیس بهزیستی کامیاران در پاسخ به این پرسش که چه کسانی شایان دریافت مستمری ماهانه هستند عنوان داشت: معاونت امور اجتماعی این سازمان مستمری ماهانه را بیشتر در اختیار زنان بی سرپرست، بچه های یتیم و معلولین شدید و خیلی شدید قرار می دهد تا بتوانند با این دریافتی بخش کوچکی از مشکلات روزمره خود را مرتفع سازند.
,انتهای پیام/م
]
ارسال دیدگاه