فرمانده انتظامی صومعه‌سرا:

طرح «والعادیات» در صومعه‌سرا برگزار می‌شود

طرح «والعادیات» در صومعه‌سرا برگزار می‌شود
فرمانده انتظامی صومعه سرا گفت: طرح «والعادیات» با هدف مبارزه با قاچاقچیان در صومعه‌سرا برگزار می‌شود
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سرهنگ اردشیر آقاجانی در گفت‌وگو با خبرنگار واران خبر با اشاره به اجرای طرح «والعادیات» در این شهرستان اظهار کرد: این طرح با هدف جمع آوری افراد معتاد تابلو، توزیع کنندگان و مصرف کنندگان مواد مخدر  انجام می‌شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, واران خبر ,

.

, .,

وی با بیان اینکه این طرح به مدت 15 روز در صومعه سرا اجرا می شود، افزود: تقویت جلب مشارکت مردم و جمع آوری اخبار و اطلاعات در امر مواد مخدر از دیگر اهداف اجرای این طرح است.

,

.

, .,

فرمانده انتظامی صومعه سرا گفت: مردم می توانند با شماره گیری تلفن گویای 128 اخبار موثق خود در راستای مواد مخدر را اطلاع دهند و اطلاعات داده شده از سوی مردم مورد پالایش قرار می گیرد و پس از آن متهمان دستگیر خواهند شد.

,


اتهای پیام/

,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه