یادداشت/عضو هیات علمی دانشگاه آزاد رشت:

تفاوت اصلی بین مردم سالاری دینی ایرانی و دیکتاتوری سکولار ترکیه چیست؟

تفاوت اصلی بین مردم سالاری دینی ایرانی و دیکتاتوری سکولار ترکیه چیست؟
براستی پیاده نظام های کودتای مخملی سال ۸۸ در ایران ،کشوری که در آن طبق قانون مجازات اعدام برای خائنین به منافع ملی کشور پیش بینی شده است ، چه جوابی برای ملتشان دارند وقتی حکومت انقلابی مستحقین به اعدام را درسال ۸۸ مورد لطف قرار می دهد ؟
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پیک دانشجو دکتر عمران علیزاده عضو هیات علمی دانشگاه آزاد رشت در یادداشتی نوشت: ملتهای زنده و ماندگار هیچگاه حوادث تلخ سیاسی کشورشان را فراموش نمی کنند و از آن عبرت می گیرند . حوادث این روز های کودتای نافرجام ترکیه که با هدف تجزیه سرزمینی این کشور  ، شتاب در پروژه ساخت نهایی کشور جعلی کردستان و نهایتا اجرایی کردن طرح خاورمیانه بزرگ انجام گرفت ، روزهای بعد از کودتای نافرجام مخملی در سال ۸۸ ایران را به ذهن می آورد .

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پیک دانشجو ,

واکنشهای غیر قابل تصور اردوغان ریس جمهور سکولار ترکیه که سالهای پیش مورد حمایت جمعی از به اصطلاح نخبگان سیاسی کشورمان بود ، آنهایی که سکولاریسم در ترکیه را مدینه فاضله ای برای دنیای اسلام در مقابل حکومت انقلابی ایران می دانستند ، براستی عبرت آموز است .

,

بازداشت همراه با خشونت هزاران نفر ، اخراج بیش از پنجاه هزار نفر از کارمندان دولت اکثرا به جرم داشتن کتابی یا داشتن جانبداری شفاهی از فتح الله گولن رهبر اوپوزیسیون ترکیه یا نقدی بر رفتار اردوغان و نهایتا تلاش برای لغو قانون ممانعت از اعدام برای کشتار ده ها از عوامل کودتا فقط بخشی از رفتارهای دولت سکولار ترکیه است .

,

براستی پیاده نظام های کودتای مخملی سال ۸۸ در ایران ،کشوری که در آن طبق قانون مجازات اعدام برای خائنین به منافع ملی کشور پیش بینی شده است ، چه جوابی برای ملتشان دارند وقتی حکومت انقلابی مستحقین  به اعدام را درسال ۸۸ مورد لطف قرار می دهد ؟

,

چه جوابی برای ملت دارند وقتی حتی یک نفر به جرم اردوکشی خیابانی و همراهی با کودتاچیان سال ۸۸ از کار اخراج نمی شود؟

,

نظام انقلابی ملتش را برای منافع ملی میخواهد و همواره به عبرت خطا کاران  امیدوار است . نکته ای که حکومت سکولار ترکیه انگار نیازی به آن نمی بیند .

,

این تفاوت اصلی بین مردم سالاری دینی ایرانی و دیکتاتوری سکولار ترکیه است .

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه