اردوهای جهادی فرصتی برای خودسازی است

اردوهای جهادی فرصتی برای خودسازی است
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج تفرش گفت: اردوهای جهادی فرصت مناسبی است تا افراد ضمن پرکردن اوقات فراغت خود به خودسازی و تهذیب نفس بپردازند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ علی فراهانی فرمانده ناحیه مقاومت بسیج تفرش در گفتگو با ندای تفرش اردوی جهادی را فرصتی برای خودسازی دانست و گفت: این اردوها فرصت مناسبی است تا افراد ضمن پرکردن اوقات فراغت خود به خودسازی و تهذیب نفس بپردازند.

فراهانی با اشاره به اهداف برگزاری اردوهای جهادی اظهار کرد: غنی‌سازی اوقات فراغت، تقویت روحیه جهادی در بین افراد، خدمت‌رسانی، معنویت‌افزایی، ارتقای بصیرت و انتقال فرهنگ کار از اهداف برگزاری اردوهای جهادی است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ندای تفرش, ندای تفرش,
,
,

وی افزود: اردوهای جهادی با حضور اقشار مختلف بسیج علاوه بر مناطق محروم روستایی، در شهر تفرش نیز انجام می شود.

,

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج تفرش بیان کرد: با شناسایی و دسته بندی جوانان متخصص و متعهد و اعزام آنها به مناطق محروم در قالب اردوهای جهادی، در جهت محرومیت زدایی و خدمات رسانی به اقشار محروم گامهای موثری برداشته می شود.

فراهانی با اشاره به رنگ آمیزی مدارس ادامه داد: در تابستان امسال، دانش آموزان به رنگ آمیزی، خط کشی، نقاشی در مدارس می پردازند.

وی خاطر نشان کرد: در اردوی جهادی امسال علاوه بر برنامه های عمرانی، برنامه های فرهنگی نیز مد نظر است که ساخت منزل مسکونی برای محرومین، تعمیر منزل مسکونی محرومین در روستاها و ساخت سرویس بهداشتی از مهمترین برنامه های عمرانی امسال است.

 

,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه