خودداری نماینده یزد از حضور در مراسمات عمومی و پاسخگوئی به رسانه ها

خودداری نماینده یزد از حضور در مراسمات عمومی و پاسخگوئی به رسانه ها
علی رغم گذشت چهار ماه از پیروزی موسوی در انتخابات مجلس جای وی در میان مردم یزد همچنان خالی است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از عصر فرهنگ، سید ابوالفضل موسوی بیوکی در انتخابات هفتم اسفند با کسب بیش از 124 هزار رای به عنوان نماینده مردم یزد و اشکذر در دهمین دوره مجلس شورای اسلامی انتخاب شد.
اما علی رغم گذشت حدود چهار ماه از قبول این مسئولیت بزرگ وی تا کنون حضور چندانی در میان مردم و رسانه های یزد نداشته است. موسوی همچنین تاکنون موضعی در قبال مساله مهمی نظیر بحث صرف آب شرب یزد برای چرخاندن چرخ صنعت اصفهان نیز نگرفته است. هر چند از همان ابتدا و زمانی که علی رغم بحران آب در یزد تمام نمایندگان دغدغه اصلی مردم یزد را فراموش کرده و به عضویت کمیسیون های متفرقه درآمدند می شد اهتمام امروزشان به  مسائل اصلی استان را پیش بینی کرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, به نقل از , عصر فرهنگ, عصر فرهنگ,
,


همچنین پیش تر سایت الف ادعا کرده بود در مصاحبه با یکی از منتخبین لیست امید، دریافته است که اغلب منتخبان تهران به خاطر تازه وارد بودن از مصاحبه با رسانه‌ها منع شده‌اند. الف در ادامه این گزارش نوشت: اغلب نمایندگان تهران در مجلس یازدهم برای اولین بار است که وارد مجلس شورای اسلامی می‌شوند و عدم آشنایی آن‌ها با فضای رسانه موجب شده تا از سوی جریان حامی خویش از مصاحبه با رسانه‌ها منع شوند. اخیراً برخی از مدعیان اصلاح‌طلبی تصریح کرده‌اند که باید مجلس در سایه‌ای تشکیل شود و بر عملکرد نمایندگان اصلاح‌طلب نظارت کند.

,
, اغلب نمایندگان تهران در مجلس یازدهم برای اولین بار است که وارد مجلس شورای اسلامی می‌شوند و عدم آشنایی آن‌ها با فضای رسانه موجب شده تا از سوی جریان حامی خویش از مصاحبه با رسانه‌ها منع شوند. اخیراً برخی از مدعیان اصلاح‌طلبی تصریح کرده‌اند که باید مجلس در سایه‌ای تشکیل شود و بر عملکرد نمایندگان اصلاح‌طلب نظارت کند., اغلب نمایندگان تهران در مجلس یازدهم برای اولین بار است که وارد مجلس شورای اسلامی می‌شوند و عدم آشنایی آن‌ها با فضای رسانه موجب شده تا از سوی جریان حامی خویش از مصاحبه با رسانه‌ها منع شوند. اخیراً برخی از مدعیان اصلاح‌طلبی تصریح کرده‌اند که باید مجلس در سایه‌ای تشکیل شود و بر عملکرد نمایندگان اصلاح‌طلب نظارت کند.,


چندان دور از ذهن نیست اگر موسوی بیوکی نیز به دلیل عدم آشنایی کافی با فضای رسانه ای و تازه وارد بودن در مجلس از سوی حامیان محتاط خود از نطق در مراسمات عمومی و همچنین مصاحبه با رسانه ها منع شده باشد. نگاهی به حضور کم رونق وی در مجامع عمومی و اجتناب از سخنرانی همچنین مصاحبه های کاملاً محتاطانه با معدودی از رسانه ها این فرضیه را تقویت می کند.

,
,


گفتنی است عدم حضور موسوی در یزد قبل و بعد از انتخابات و عدم اشراف به مشکلات و معضلات استان و همچنین ماجرای «چوب خشک» مهمترین چالش های موسوی در برخورد با رسانه های استان است.

,
, «چوب خشک»,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه