حال و روز پارک شهید بهشتی بروجرد/ پارکی که با زمین خاکی فرقی ندارد
پارک شهید بهشتی بروجرد(سماور) مدتهاست دستخوش تغییراتی قرار گرفته و هنوز مشخص نیست قرار است در این پارک چه اقداماتی انجام شودو هم اکنون این پارک یا فضای سبز با یک زمین خاکی و کنده شده فرقی ندارد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ و به نقل از بازتاب بروجرد با توجه به قرار گرفتن در فصل تابستان و افزایش اوقات فراغت، زمان مناسبی است تا خانواده ها و کودکان در فضاهای تفریحی حضور داشته باشند وعلاوه بر استفاده از هوای سالم و تازه از فضای سبز و محیط اطراف لذت ببرند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, , بازتاب بروجرد, با توجه به قرار گرفتن در فصل تابستان و افزایش اوقات فراغت، زمان مناسبی است تا خانواده ها و کودکان در فضاهای تفریحی حضور داشته باشند وعلاوه بر استفاده از هوای سالم و تازه از فضای سبز و محیط اطراف لذت ببرند. ,گرچه پارکها و فضاهای سبز دیگری در بروجرد برای تفریح وجود دارد اما این پارک از جمله پارک هایی است که در همه ایام سال علاوه برشهروندان بروجردی ، مسافران زیادی هم در این پارک چادرهای مسافرتی برپا کرده و شب را در این پارک سپری می کنند.
,
مدتهاست که این پارک دستخوش تغییراتی قرار گرفته که به گفته رئیس شورای شهر بروجرد قرار است برای رفاه بیشتر مردم آلاچیق هایی در این پارک قرار بگیرد اما مدتها از فصل بهار و تابستان می گذرد و این پارک همچنان به هم ریخته و آشفته دیده می شود و خونسردی نسبت به تسریع در روند اجرای کار کاملا محسوس است.
,در این پارک نه تنها آلاچیقی نصب نشده بلکه همان چند نیمکت فلزی موجود در پارکها هم کنده و شکسته شده و این یعنی اوج خدمت رسانی به شهروندان.
,
در 16 خرداد ماه امسال گزارشی از وضعیت این پارک با عنوان "بازسازی پارک شهید بهشتی بروجرد در اوج تفریح/دلسردی کودکان از بازی با سرسره های شکسته" تهیه شد و در همان گزارش شمس الدینی رئیس شورای شهر بروجرد زمان دقیقی برای اتمام تغییرات در پارک را عنوان نکرد.
,هر روز با گذر از این پارک اصلا اقدامی مشاهده نمی شود و فقط اقدام مهم و سریع این بود که با عجله آن هم در فصل تابستان تغییراتی را در این پارک ایجاد کند و آنقدر سنگ،خاک، شن و ماسه در این پارک وجود دارد که علاوه بر زشت کردن چهره شهر، یاداور زمین خاکی را به همراه دارد.
,
به نظر می رسد عزم جدی برای اجرای طرح مورد نظر در پارک شهید بهشتی بروجرد که البته مشخص نیست چه طرحی است وجود ندارد. اسباب بازیهای موجود در این پارک و عدم تنوع در میان این وسایل موضوع دیگری است که این روزها کودکان را از ورود به این پارک و بازی با این وسایل ناامید می کند.
,
به گزارش بازتاب بروجرد ضروری است تا در فصل تابستان و افزایش سفر مسافران به شهرمان هستیم ،چهره شهر را از جمله پارک شهید بهشتی که در مسیرجاده اصلی قرار دارد را تغییر دهیم تا به هنگام ورود به این پارک فضایی شاد و زیبا دیده شود.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه