در حاشیه کلنگ زنی نمازخانه مدرسه پیامبر اکرم (ص) زرندیه مطرح شد:
ضرورت زمینه سازی برای تعلیم و تربیت آینده سازان کشور
زمینه سازی برای تعلیم و تربیت نسل جوان و نوجوان کشور امری بسیار ضروری است که در سالهای اخیر حضور خیرین در این امر باعث بهبود نسبی شرایط مدارس و آموزش کشور شده است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از زرخبر، کلنگ احداث نمازخانه مدرسه نمونه دولتی پیامبر اکر(ص) شهر مامونیه به زمین خورد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, زرخبر,,
این نماز خانه به مصاحت 188 متر با اعتباری بالغ بر دو میلیارد ریال توسط برادران محمدیان به صورت خیر ساز، احداث خواهد شد.
,,
این نمازخانه مجهز به وضوخانه و سرویس بهداشتی است و تا آغاز سال تحصیلی جدید آماده بهره برداری می شود.
,,
برادران محمدیان سال گذشته مدرسه پیامبر اکرم (ص) را با هزینه بیش از 10 میلیارد ریال در شهر مامونیه مرکز شهرستان زرندیه ساخته بودند.
,,
حجت الاسلام محمدعلی علم الهدی امام جمعه مرکز شهرستان زرندیه در حاشیه این مراسم گفت: یکی از بزرگترین وسایل نزدیکی به خدا که موجب پیشرفت ایران اسلامی است، حضور خیرین در امر مدرسه سازی است.
,,
علم الهدی اظهار کرد: زمینه سازی برای تعلیم و تربیت نسل جوان و نوجوان کشور امری بسیار ضروری است که در سالهای اخیر حضور خیرین در این امر باعث بهبود نسبی شرایط مدارس و آموزش کشور شده است.
,,
وی افزود: امروز برخی از مدارس شهرستان زرندیه فرسوده شده که خیرین می توانند با حضور در این عرصه و ساخت مدارس جدید در این امر خداپسندانه سهیم باشند.
,,
علم الهدی خاطرنشان کرد: هرکسی بتواند در تعلیم و تعلم آینده سازان کشور نقشی ایفا کند باید وارد میدان شود و دست به کار شود.
,,
,
, , ,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه