رییس صنعت و معدن کهگیلویه و بویراحمد:

طرح‌های پیشنهادی به هیأت دولت در سفر به کهگیلویه و بویراحمد

طرح‌های پیشنهادی به هیأت دولت در سفر به کهگیلویه و بویراحمد
رئیس صنعت، معدن و تجارت کهگیلویه و بویراحمد گفت: طرح‌های تولید فولاد بویراحمد، زنجیره فسفات چرام و دو طرح صنایع جانبی پتروشیمی گچساران از جمله طرح‌های پیشنهادی به هیأت دولت در سفر به کهگیلویه و بویراحمد است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از آفتاب جنوب،داریوش دیودیده رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت کهگیلویه و بویراحمد در حاشیه برگزاری جلسه ستاد تدوین برنامه‌ریزی ۴ ساله عملیاتی اشتغال و تولید طرح‌های صنعت، آب و کشاورزی در گچساران گفت: صنعت پتروشیمی یکی از صنایع مهم و استراتژیک در سطح کشور بوده که توجه به این صنعت بسیاری از مشکلات در امر تولید، جذب سرمایه و اشتغال‌زایی را برطرف می‌کند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,  آفتاب جنوب,

وی افزود:مجوز راه‌اندازی سه طرح بزرگ پایین‌دستی و جانبی پتروشیمی گچساران دریافت شده که این طرح‌ها شامل ونیل استات و اسیدفورمیک، متانول و پروپیلن و صنایع پتروشیمی است کهاجرا و تکمیل این طرح‌ها سبب اشتغال‌زایی یک‌هزار و ۵۰۰ نفر خواهد شد.

, .,

 

,

دیودیده در پاسخ به برنامه‌های پیشنهادی برای ارائه به هیئت دولت در سفر ریاست جمهوری به کهگیلویه و بویراحمد گفت: طرح‌های تولید فولاد بویراحمد، زنجیره فسفات چرام و دو طرح صنایع جانبی پتروشیمی گچساران از جمله طرح‌های پیشنهادی به هیأت دولت در سفر به کهگیلویه و بویراحمد است.

,

انتهای پیام/م

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه