بامداد امروز؛
گرما،برق اصلاندوز را قطع کرد/مردم در مصرف برق صرفه جویی کنند
به علت گرمای هوا و مصرف بالای برق در استفاده مداوم از وسایل سرمایشی، بامداد امروز جریان برق بخشی از شهر اصلاندوز قطع شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از ارس تبار ،چند روزی است مردم شهر اصلاندوز شاهد گرمای شدید هوا هستند و این شدت گرما باعث شده مردم بیشتر از وسایل سرمایشی از جمله کولرگازی استفاده کنند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ارس تبار, ,,
بعلت افزایش مصرف بیش از برق و استفاده از کولرهای گازی و آبی جریان برق مناطقی از شهر اصلاندوز قطع شده و مردم از نخستین ساعات بامداد امروز تا صبح بدون برق و استفاده از وسایل سرمایشی سپری کردند.
,,
فرج زاده رییس اداره برق اصلاندوز در گفت و گو با خبرنگار ارس تبار گفت:بعلت گرمای شدید هوا و استفاده مداوم از وسایل سرمایشی از جمله کولرهای گازی و آبی بامداد امروز شاهد قطعی جریان برق پست روبروی مخابرات اصلاندوز و خیابان انقلاب این شهر شدیم که با تلاش مأموران شرکت توزیع نیروی برق جریان برق این مناطق دوباره وصل شد.
,,
وی از شهروندان و روستاییان خواست در مصرف برق صرفه جویی کنند تا مشکلی از لحاظ قطعی برق در طول تابستان نداشته باشیم.
,,
گرمای هوای اصلاندوز بهگونهای است که نمیتوان حتی یک لحظه هم وسایل خنککننده که عمدتا پرمصرف هستند را خاموش کرد و این موضوع باعث شده تا میزان مصرف برق در این شهر بالا باشد.
,,
بر اساس این گزارش،باید فرهنگ سازی مناسب برای مصرف برق در اصلاندوز انجام شود تا مشکلی برای رسیدن پیک بار به بیشتر از میزان تعیینشده نباشد و تابستان امسال بدون خاموشی سپری شود.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه