توصیه امام جمعه ای با 5 دهه فعالیت بی حاشیه؛

ائمه جمعه ساده زندگی کنند/ جابجایی اشکالی ندارد،مردم جایگاه نمازجمعه را حفظ کنند

ائمه جمعه ساده زندگی کنند/ جابجایی اشکالی ندارد،مردم جایگاه نمازجمعه را حفظ کنند
امام جمعه گنبدکاووس در اخرین خطبه های نمازجمعه خود گفت: امام جمعه ها اگر جابه جا می شوند اشکالی ندارد، جایگاه نمازجمعه متعلق به دین و اسلام است و مردم سعی کنند با شرکت باشکوه اسلام و دین را محفوظ به دارند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از قابوس نامه، حجت الاسلام محمد حسین سبحانی با بیان این مطلب افزود: نمازجمعه عامل وحدت است، یعنی بین اقشار جامعه ایجاد وحدت می کند و این جایگاه مربوط به اسلام و قرآن است.
حجت الاسلام سبحانی با بیان اینکه امام جمعه ها جابجا می شوند اشکالی ندارد، مردم باید جایگاه نمازجمعه که مربوط به اسلام است را حفظ کنند، تصریح کرد: مام خمینی در پیامی به ائمه جمعه به این نکته اشاره کردند که منصب امام جمعه یعنی تماس روحانیت با ملت،این جایگاه محدودی نیست.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, قابوس نامه,
,

وی با تاکید مردم به رعایت تقوا، در ادامه اشاره به بیانات امام خمینی به ائمه جمعه، گفت: امام(ره) یکی از نکاتی که به ائمه جمعه سفارش کردند تاکید به مردم در رعایت تقوا و پرهیزکاری بود.

,

ما هرچه داریم از خدا داریم
امام جمعه گنبد در ادامه به مردم گفت: همواره و همیشه در صفوف با شکوه نماز جمعه شرکت کنید و آن را حفظ کنید چون جایگاه اسلام و دین است.

, ما هرچه داریم از خدا داریم, ما هرچه داریم از خدا داریم,
,

حجت اسلام سبحانی در ادامه اخرین خطبه نماز جمعه را به مسائل پیرامون ۲۳ سال امامت جمعه خود در شهرستان پرداخت و افزود: یکی از نکاتی که سعی من بود تا همیشه در زندگی رعایت کنم، حفظ زی طلبگی و رعایت زندگی ساده بودکه امام راحل به این نکته بسیار تاکید داشتند و می فرمودند: اگر روزی شما روحانیت وضعیتان از عامه مردم مستضعف بالاتر رفت، دیر یا زود مغلوب خواهید شد.
امام جمعه گنبدکاووس در ادامه گفت: خدا رو شکر که ظرف چندین سال توانستم ، اینگونه عمل کنم و از تمام برادران و خواهران این شهرستان که همیشه به من لطف داشتند تشکر میکنم.
حجت الاسلام محمد حسین سبحانی در ادامه با بیان آیه و اجعل المتقین اماما”  مردم گنبد را مصادیق متقینی  که به امام خود کمال تشکر را دارد، افزود: شما نمازگزاران مصادق بارز این ایه هستید که به من لطف داشتید و ما هر چه داریم از خداوند داریم، او همه چیز را رقم می زند و باید ما هم تابع او باشیم.

,
,
,

تقدیر از مقام معظم رهبری

, تقدیر از مقام معظم رهبری, تقدیر از مقام معظم رهبری,

وی در ادامه با تقدیر و تشکر از رهبر معظم انقلاب، گفت:  نحوه انتصاب من  در آن دوران ویژگی خاصی داشت و کم نظیر بود، فکر نمیکنم در بین ائمه جمعه این انتصاب انجام گرفته باشد، جایی هم بیان نکرده بودم که رهبری چگونه ماموریت دادند تا گنبدکاووس حضور پیدا کنم.

,

حجت الاسلام سبحانی به چند ویژگی که سعی در حفظ آن داشت اشاره کرد: از کارهایی که در سرلوحه کاری خود قرار داده بودم، دیدار با خانواده شهدا بود که هر هفته این برنامه برگزار می شد و با حضور در مسائل فرهنگی و درمان و آموزش به پیشرفت شهرستان کمک کنیم.
امام جمعه گنبد کاووس در ادامه افزود: دفتر ستاد نمازجمعه همیشه به روی همه باز بود و از پیر و جوان که می آمدند، با آنها همکاری می کردیم.

,
,

همیشه با شما صداقت داشتم
وی  به صداقت خود با مردم اشاره کرد و گفت: من همیشه سعی کردم با شما صادق باشم و زی طلبگی و از دنیا برای خودم چیزی نخواستم .
امام جمعه گنبدکاووس در پایان به سخنان مسئول سیاست گذاری ائمه جمعه کل کشور در جمعه ائمه جمعه و نماینده ولی فقیه استان سمنان، افزود:  صحبتهای ایشان به گونه بیان شد که گفتند ایشان چون مشکل داشتند جابه جایی صورت می گیرد و به تشریح این مشکل نپرداختند که موضوع چه بوده است و شاید برخی خیال کنند اینجا اختلاف و دو دستگی رخ داده است.
حجت الاسلام محمد حسین سبحانی بعد از ۲۳ سال امامت جمعه گنبد کاووس  در خطبه های نماز جمعه از مردم خداحافظی کرد و از هفته آینده حجت الاسلام محمود ترابی به جای وی به اقامه نماز و ایراد خطبه های نماز خواهد پرداخت.

, همیشه با شما صداقت داشتم, همیشه با شما صداقت داشتم,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه