با حضور نماینده ولی فقیه در استان البرز انجام شد؛

افتتاح نمایشگاه دستاوردهای آموزش فنی و حرفه ای در کرج

افتتاح نمایشگاه دستاوردهای آموزش فنی و حرفه ای در کرج
نمایشگاه دستاوردهای آموزش فنی و حرفه ای صبح امروز در مصلی کرج با حضور نماینده ولی فقیه در استان البرز افتتاح شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از البرزبانو؛ نمایشگاه دستاوردهای آموزش فنی و حرفه ای روز گذشته در مصلی کرج با حضور حجت الاسلام و المسلمین سید محمدمهدی حسینی همدانی نماینده ولی فقیه در استان البرز و محمود عزیزی مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای استان افتتاح شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, البرزبانو,

عزیزی در حاشیه مراسم افتتاحیه با اشاره به اینکه این نمایشگاه به مناسبت هفته ملی مهارت افتتاح شده است گفت: این نمایشگاه با هدف نشان دادن دستاوردها و فرصت هایی است که توسط فنی و حرفه ای در اختیار علاقمندان به آموزش قرار می گیرد.

,

مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای استان با بیان اینکه این نمایشگاه تا تاریخ 8 مرداد ماه جهت بازدید علاقمندان برپاست عنوان کرد: نمایشگاه دستاوردهای آموزش فنی و حرفه ای دارای 16 غرفه می باشد که همه روزه از ساعت 15 تا 21 پذیرایی علاقمندان خواهد بود.

,
انتهای پیام/رض
,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه