رئیس اداره فرهنگ وارشاد پارسیان :

کارگاه کاربردی تئاتر درپارسیان برگزار شد

کارگاه کاربردی تئاتر درپارسیان برگزار شد
کارگاه کاربردی تئاتر در پارسیان با حضور ۳۲ نفر ازهنرمندان ومشتاقان به هنر پایان یافت.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از پارسیان خبر؛ محمود اسدی،رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی پارسیان در گفت‌وگو با خبرنگار پارسیان خبر هدف از برگزاری کارگاه کاربردی تئاتر را ارتقاء سطح علمی هنرمندان نمایش شهرستان عنوان کرد و گفت: هنر نمایش از طرفداران زیادی در شهرستان برخوردار است اما این دوره در دو گروه و با تعداد 32 نفر کار خود را آغاز امروز به کار خود پایان داد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پارسیان خبر,

اسدی اضافه کرد: با توجه به برگزاری دوره‌های پیشین آموزش نمایش، آموزش‌های کاربردی بهترین روش در یادگیری هنرمندان شناخته شده لذا از این روش برای اولین بار در شهرستان رونمایی شد و نتایج مورد انتظار نیز به دست آمد.

,

رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی پارسیان  اظهار کرد: کار پایه در دستور کار قرار داشت لذا سعی شد در این دوره‌ها از علاقمندان به هنر نمایش در سنین پایین استفاده شود که نتیجه آن شکل گیری نسل جدیدی از هنرمندان نمایش خواهد بود.

,

اسدی آینده هنر تئاتر در شهرستان را آینده‌ای روشن خواند و گفت: شهرستان پارسیان تاکنون در هیچ‌ یک از رویدادهای نمایشی استان حضور پیدا نکرده است که امیدواریم با تلاش هنرمندان و برنامه‌ریزی‌های این اداره در آینده‌ای نزدیک اولین حضور هنرمندان شهرستان در جشنواره‌های استانی را شاهد باشیم.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه