logo
چهارشنبه 22 مهر 1405 | چهارشنبه 14 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  2. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  3. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  4. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  5. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟
  6. آقای روبیو؛ تاریخ بخوانید تا بفهمید دشمنان ایران چگونه زانو می زنند/ طعم تلخ شکست را به شما خواهیم چشاند
  7. چرا ناتوانی عربستان در برابر انصارالله یمن آشکار شد؟/ شکست رژیم سعودی در چند جبهه!
  8. مذاکرات دمشق و تل‌آویو زیر سایه تداوم اشغال؛ توافق امنیتی در هاله‌ای از ابهام
  9. توهم فروشی 105 دلاری بازار کاغذی؛ نفت فیزیکی از ۱۵۰ دلار گذشت
  10. گمانه‌زنی ممنوع؛ لطفا تکلیف این پرونده را سریعتر روشن کنید/ آسانی، استقلال و سه پرسش مهم
  11. سیستم طاغوتی نمایش در ایران
  12. آقای ظریف؛ مذاکرات شما جنگ را به کشور تحمیل کرد، آدرس غلط ندهید/ ایران درحال امتیازدهی بود که آمریکا جنگ را انتخاب کرد!
  13. اوکراین و اروپا برای ترامپ اولویت ندارد/ گازوئيل روسیه به این زودی ها به آمریکا نمی رسد
  14. زنگ خطر جمعیتی در ایران؛ از کاهش موالید تا شتاب سالمندی
  15. جام جهان‌نما؛ حافظ و معماری رندی، معنا و زمانه
  16. دیوان کیفری بین‌المللی زیر ضرب تحریم‌های آمریکا؛ پرونده نتانیاهو در کانون تقابل
  17. چند پرسش کلیدی درباره قرارداد یاسر آسانی و استقلال/ اثر حقوقی یک قرارداد مبهم؛ لطفا شفاف سازی کنید
  18. مقصر تولید فیلم‌هایی چون «خانم والده» چه کسانی هستند؟
  19. "مهسا" اسم رمز آشوب بود، اما "افتخاری" افتخار سيستان/ سلبریتی ها و رسوایی سکوت در برابر ترور یک زن ایرانی!
  20. دست یاری دراز کردن عربستان به سمت کشورهای‌دیگر اعتراف به ناتوانی در برابر انصارالله است/ مقامات سعودی دچار افسردگی شدند

معاون وزیر نیرو پاسخ داد

آب و برق سهمیه بندی می شود؟

آب و برق سهمیه بندی می شود؟
معاون برنامه‌ریزی و امور اقتصادی وزیر نیرو گفت: برنامه‌ای برای تنظیم مصرف با سهمیه‌بندی نداریم، اما مردم برای عبور از موج گرما در کاهش مصرف برق همراهی کنند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ علیرضا دایمی در تشریح وضعیت مصرف آب و برق کشور گفت: در شرایط کنونی در دوره 15 روزه اوج گرمای هوا هستیم و به‌همین دلیلی در مصرف آب و برق از مردم خواسته‌ایم تا همکاری لازم را داشته باشند و در ساعت‌های اوج مصرف به‌ویژه در ساعت 14 تا 16.30 همکاری داشته باشند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

به گزارش اقتصاد آنلاین وی ادامه داد: هم‌اکنون واحدهای نیروگاهی و شبکه‌های انتقال و توزیع برق کشور با تمام ظرفیت در دست بهره‌برداری هستند و بار شبکه در زمان حاضر تنظیم است، اما در روزهای اخیر مصرف برق به رکوردی رسید که تاکنون وجود نداشته و به مرز 52 هزار و 700 مگاوات رسید.
دایمی تصریح کرد: با اینکه وزارت نیرو برنامه‌ای برای تنظیم مصرف با سهمیه‌بندی ندارد، ولی از مردم می‌خواهیم تا با کمک خود ما را در عبور از این گرما کمک کنند.
وی با بیان اینکه هم‌اکنون بخش برق‌آبی با ظرفیت 9 هزارمگاوات و واحدهای حرارتی با 43 هزار مگاوات با حداکثر ظرفیت در مدار تولید هستند، گفت: تمام واحدهای تعمیراتی هم آماده هستند که اگر افزایش بار مصرف در مناطقی باعث مشکلی شوند، این مشکل در اسرع وقت برطرف شود.
دایمی با اشاره به اینکه در بخش برق بر اساس برنامه‌ریزی انجام شده برای تناسب تولید و تقاضای برق نسبت به سال گذشته 2 هزارمگاوات بر ظرفیت کشور افزوده شده است، ادامه داد: در شرایط کنونی به دلیل افزایش تقاضای بخش صنعت و شهری و از طرفی گرمای بیش از حد در کشور مصرف به شدت افزایش یافته است که این وضعیت نیازمند کنترل مصرف از طرف مردم است.
وی در باره وضعیت مصرف آب در روزهای اخیر گفت: در بخش آب در حدود 301 شهر وضعیت تولید و مصرف بسیار نزدیک است و بنابراین باید مصرف را کنترل کنیم.
دایمی ادامه داد: هم‌اکنون مصرف آب شرب در کشور به شدت بالا رفته است، در سال گذشته کمبود آب شرب 50 مترمکعب در ثانیه مصرف بود، اما امسال حدود 22 مترمکعب کمبود داریم.
معاون برنامه‌ریزی و امور اقتصادی وزیر نیرو در خصوص نحوه تامین آب شرب مردم گفت: 44 درصد آب مورد نیاز در کشور از آب‌های سطحی، 56 درصد از آب‌های زیرزمینی تامین می‌شود و 118 تصفیه‌خانه در سراسر کشور آب شرب موردنیاز مردم را تامین می‌کنند.

, اقتصاد آنلاین,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/ن

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه