logo
یک‌شنبه 26 مهر 1405 | یکشنبه 18 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. ضیافت چوب و خیال در قلب پایتخت؛ آنچه در جشنواره تئاتر عروسکی خواهیم دید
  2. طنین سازها فراتر از پایتخت؛ از غوغای شیراز تا صحنه‌گردانی در ۴۰ شهر
  3. فرانسه با صدای آزادی، آزادی را خفه کرده است/ عدالت جویی نسل نو دامن دولتمردان فرانسوی را گرفته است
  4. "علی اف" صحنه گردان نمایش های صهیونیستی/ هراس دولت باکو از جمعیت ۹۷ درصدی مسلمان این کشور!
  5. نفس بیماران زیر بار گرانی دارو؛ وزارت بهداشت برای کاهش هزینه درمان چه کرده است؟
  6. نتانیاهو برای به‌تعویق‌انداختن انتخابات به دنبال راه‌اندازی جنگ است/ روابط ترامپ و نتانیاهو مانند گذشته نیست
  7. "اخلاقی" با رأی بالا به عنوان وزیر دفاع انتخاب خواهد شد
  8. عاقبت سرپیچی کشتی‌ها از مقررات ایرانی تنگه هرمز سوختن است
  9. از خروش مجید مجیدی علیه جنایات غرب تا غفلت لاله مرزبان در ونیز
  10. به نام سوارکاری، به کام اسپانسرها و اینفلوئنسرها!/ وقتی یک مسابقه ورزشی جولانگاه بلاگرها شد
  11. شکاف عمیق در گیشه سینما؛ جولان کمدی‌های میلیاردی
  12. سکوت مجامع بین الملل در برابر سرکوب‌ حجاب در باکو نشانه استاندارهای دوگانه غرب است/ پایه های حکومت "علی اف" به زودی خواهد شکست
  13. اعتراف "اوباما" به خباثت مذاکراتی آمریکا/ غربگراها همچنان در پی سیاست تسلیم!
  14. انتخابات زیر سایه جنگ؛ قمار نظامی ترامپ و نتانیاهو چه هزینه‌ای دارد؟
  15. آمریکا با وارونه‌نمایی واقعیت‌ها به دنبال پیروزی در جنگ روایت‌ها است
  16. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  17. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  18. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  19. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  20. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟

رشد شاخص کل بورس در هفته گذشته

رشد شاخص کل بورس در هفته گذشته
شاخص کل بورس اوراق بهادار تهران در ۵ روز معاملاتی هفته گذشته شاهد رشد بود به طوری که نماگر بازار توانست کانال ۷۴ هزار واحدی را پشت سر بگذارد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از ایسنا؛در آغاز هفته گذشته شاخص کل در تراز ۷۳ هزار و ۷۶۳ واحدی بود که در روز اول معاملات توانست تا رقم ۷۳ هزار و ۷۶۸ واحدی بالا برود، نماگر بازار سرمایه در روز دوم معاملات ۳۲۶ واحد افزایش یافت و در روز سوم در مجموع با دو واحد افزایش تغییر چندانی نداشت، همچنین دماسنج بازار در دو روز پایانی معاملات توانست ۳۱۸ واحد افزایش یابد. با این حساب هفته پایانی تیر ماه ۱۳۹۵ در هیچ یک از روز های معاملاتی با افت شاخص کل مواجه نبود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

شاخص آزاد شناور که در ابتدای هفته در تراز ۸۲ هزار و ۳۲۶ واحدی قرار داشت توانست با یک هزار و ۹۴ واحد رشد و به کانال ۸۳ هزار و ۴۲۰ واحدی وارد شود.
شاخص بازار اول با ۷۸۰ واحد افزایش به رقم ۵۲ هزار و ۱۱۸ واحد بالغ شد و شاخص بازار دوم با ۱۴۴ واحد افزایش عدد ۱۶۳ هزار و ۸۶ واحدی را تجربه کرد و به ترتیب با ۱.۵ درصد و یک درصد افزایش نسبت به هفته قبل مواجه شدند.
در ۵ روز کاری این هفته ارزش کل معاملات سهام و حق تقدم به ۹۴۱۹ میلیارد ریال بالغ شد که نسبت به هفته قبل ۳۳ درصد کاهش یافته است. علاوه بر این تعداد ۴۴۸۸ میلیون سهم و حق تقدم در ۲۷۶ هزار نوبت مورد معامله قرار گرفت و به ترتیب نسبت به هفته پیش به ترتیب ۹ درصد و ۴ درصد کاهش را تجربه کرد.
ارزش معاملات نرمال به ۹۴۱۹ میلیارد ریال رسید و حجم معاملات نرمال با ۴۴۸۸ میلیون سهم به ترتیب با ۹ درصد کاهش و ۶ درصد افزایش نسبت به هفته گذشته همراه شدند.
آیفکس نیز در آخرین روز معاملات هفته گذشته ۷.۵ واحد رشد کرد و به رقم ۷۸۷ واحد رسید. این شاخص در ابتدای هفته گذشته در تزار ۷۶۶.۹۲ واحد قرار داشت که با این حساب در هفته گذشته با ۲۰.۶۸ واحد رشد مواجه بوده است.

,
,
,
,
,

انتهای پیام/ن

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه