مسئول بسیج هنرمندان استان کرمانشاه خبر داد:

برگزاری اولین نمایشگاه کاریکاتور «مرصاد» به مناسبت روز ملی کرمانشاه

برگزاری اولین نمایشگاه کاریکاتور «مرصاد» به مناسبت روز ملی کرمانشاه
مسئول بسیج هنرمندان استان کرمانشاه از برگزاری اولین نمایشگاه کاریکاتور «مرصاد» به مناسبت سالروز عملیات غرور آفرین مرصاد و روز ملی کرمانشاه خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا صلاح الدین قره تپه در گفتگو با طاق نیوز، از برگزاری اولین نمایشگاه کاریکاتور«مرصاد» در کرمانشاه خبرداد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, طاق نیوز،,

 

,

وی افزود: این نمایشگاه به همت انجمن کاریکاتور بسیج هنرمندان استان کرمانشاه و مناسبت سالروز عملیات غرور آفرین مرصاد و روز ملی کرمانشاه طی روزهای آتی برگزار خواهد شد.

,

 

,

مسئول بسیج هنرمندان استان کرمانشاه موضوع آثار ارائه شده به این نمایشگاه را عملیات مرصاد، منافقین، جنگ تحمیلی و چهره ابرقدرت ها در حمایت از منافقین اعلام کرد.

,

 

,

وی از ارسال 40 اثر برای حضور در این نمایشگاه خبر داد و تصریح کرد: از بین آثار ارسالی در مرحله اول انتخاب آثار توسط محمد رسول گودینی  و حمید قالیجاری رئیس و نایب رئیس انجمن کاریکاتور بسیج هنرمندان صورت گرفت و 30 اثر برای نمایش در این نمایشگاه انتخاب شد.

,

 

,

وی افزود: پس از برگزاری نمایشگاه و در مرحله دوم داوری ها سه اثر برگزیده معرفی خواهند شد و از سه اثر دیگر نیز تقدیر می شود.

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه