رئیس هلال احمر تربت حیدریه:
واژگونی پژو پارس در محور تربت حیدریه به مشهد یک کشته برجای گذاشت
رئیس جمعیت هلال احمر تربت حیدریه گفت: واژگونی یک دستگاه پژو پارس در 55 کیلومتری محور تربت حیدریه به مشهد یک کشته و یک مصدوم برجای گذاشت.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از خبرنگار تابان تربت، رضا مومن زاده رئیس جمعیت هلال احمر تربت حیدریه در تشریح این حادثه اذعان کرد: طی تماس تلفنی عوامل مردمی مبنی بر واژگونی یک دستگاه خودروی پژو پارس در 55 کیلومتری محور تربت حیدریه به مشهد در ساعت 16:55 عصر روز گذشته، تیم امداد و نجات پایگاه گرماب برای بررسی اوضاع و امدادرسانی همراه با یک دستگاه آمبولانس به محل حادثه اعزام شدند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, تابان تربت,
وی افزود: پس از ارزیابی صحنه بعلت گرفتارش شدن یکی از سرنشین های حادثه، تیم امداد و نجات شهدای کامه همراه با ست نجات اعزام و رها سازی را به اتمام رساندند.
مومن زاده اذعان داشت: در این حادثه یکی از مصدومین بعلت شدت جراحات وارده در دم جان باخت و مصدوم دیگر توسط آمبولانس پایگاه گرماب جهت مراقبت های بیشتر به مرکز درمانی نهم دی شهرستان تربت حیدریه منتقل شد.
,
هلال احمر شهرستان تربت حیدریه دارای سه پایگاه امداد جاده ای در محورهای کامه، گرماب و زاوه می باشد.
,انتهای پیام/رض
]
ارسال دیدگاه