برگزاری کارگاه آموزشی پیشگیری از بیماری ایدز در بادرود+ تصاویر

برگزاری کارگاه آموزشی پیشگیری از بیماری ایدز در بادرود+ تصاویر
کارگاه آموزشی یک روزه بیماری ایدز، آسیب های اجتماعی و مشاوره در بیماریابی امروز در محل جمعیت هلال احمر بادرود برگزار شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از نطنزنا، کارگاه آموزشی یک روزه بیماری ایدز، آسیب های اجتماعی و مشاوره در بیماریابی امروز در محل جمعیت هلال احمر بادرود برگزار شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, نطنزنا,

رئیس جمعیت هلال احمر بادرود در حاشیه این مراسم گفت: این کارگاه تحت عنوان شوق رویش با هدف افزایش آگاهی و مهارت اعضاء و نجاتگران با بیماری ایدز و راه های پیشگیری و کنترل آن برگزار شده است.
علی کفاشی افزود: استفاده از ظرفیت و توانایی مراکز ترک اعتیاد در امر بیماریابی و تشخیص سریع و درمان موثر بیماران ایدز می تواند نقش مهمی در کنترل این بیماری در جامعه داشته باشد.
در این کارگاه آموزشی ۴۰ نفر از اعضای خواهران و ۲۰ نفر از اعضای برادران در آن شرکت داشتند، مجید شکاری از کارشناسان اداره بهزیستی نطنز به عنوان مربی این دوره کلیات برنامه پیشگیری از ایدز، راه های شناسایی و عوامل انتقال آن را به فراگیران آموزش داد.

,
,
,

9010203040
 

, 90, 90, 10, 10, 20, 20, 30, 30, 40, 40,
,

انتهای پیام/

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه