حمایت از کشورهای مظلوم، بخشی از قانون اساسی کشور ماست
کارشناس مسائل حقوق بین الملل: با توجه به فرمایشات ولی امر مسلمین جهان امام خامنه ای(مد ظله) و وظیفه انسانی و بشر دوستانه خود از تمام کشورهای مظلوم دفاع و حمایت خواهیم کرد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمد حیدریان، کارشناس حقوق بین الملل و مدرس دانشگاه، در گفتگو با خبرنگار داهی، در خصوص اتفاقات اخیر در مسئله نسل کشی مسلمانان گفت: عربستان سعودی با رفتارهای خود دائما در حال نقض حقوق بشر است که می توان این رفتارها را در حمله عربستان سعودی به یمن مشاهده کرد و هیچ کدام یک از اعضای سازمان ملل در این خصوص اظهار نظری نکرده و نمی کنند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, داهی,حیدریان همچنین در ادامه افزود: عربستان سعودی در حال جنایت نسل کشی در یمن می باشد و در حملات روزهای گذشته خود تمام اهالی روستاهای یمن را کشته و به نوعی نسل کشی کرده است.
,این کارشناس حقوق بین الملل همچنین در ادامه تصریح کرد: عربستان سعودی و تمام جنایتکاران در این امر، باید بابته این نسل کشی و تجاوز علیه مردم یمن به خصوص کودکان و زنان این کشور در دادگاه های بین المل و شورای امنیت سازمان ملل محکوم گردد.
,وی همچنین خاطر نشان ساخت: همه ما می دانیم که سرکوب و کشتار مردم مظلوم کشمیر نوعی نسل کشی دیگر می باشد که این موضوع هم باید در مجامع بین الملل مورد بحث و رای قرار گیرد که در این خصوص سازمان ملل و شورای امنیت قطعنامه را صاد کرده اند و این اقدام دولت هندوستان محکوم گردیده است.
,محمد حیدریان کارشناس مسائل حقوق بین الملل همچنین افزود: امیدواریم متجاوزان و نسل کشان در همه جای جهان، که به مردم مظلوم به خصوص کودکان در حال ظلم کردن هستند مجازات شوند و ما هم با توجه به فرمایشات ولی امر مسلمین جهان امام خامنه ای(مد ظله) و وظیفه انسانی و بشر دوستانه خود از تمام کشورهای مظلوم دفاع و حمایت خواهیم کرد.
,انتهای پیام/رض
,]
ارسال دیدگاه