فرمانده انتظامی خبر داد؛

کشف یک میلیارد و 250میلیون ریال کالای قاچاق در ملایر

کشف یک میلیارد و 250میلیون ریال کالای قاچاق در ملایر
فرمانده انتظامی شهرستان "ملایر" از کشف یک میلیارد و 250میلیون ریال کالای قاچاق در عملیات حجمی و مشترک پلیس ملایر خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از ملایری‌ها؛ سرهنگ پاسدار "شعبان ترک­نیا" با اعلام این خبر، افزود: در راستای مبارزه بی امان با ورود هر گونه کالای قاچاق و غیر مجاز به شهرستان ملایر و حمایت از تولیدات داخلی، با اجرای عملیات حجمی و مشترک توسط پلیس ملایر مقدار 81تن و 300 گرم برنج تاریخ گذشته، 4تن ذرت خارجی،11هزار و 700نخ سیگار، 12تن نمک غیر مجاز و غیربهداشتی، 142قطعه لوازم، 500کیلوگرم چای،800کیلوگرم تخمه، 347بطری آب میوه، 150قوطی سموم، 45تخته پتو و 80 رأس احشام قاچاق توسط ماموران مبارزه با جرائم اقتصادی کشف و ضبط شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ملایری‌ها,

 

,

این مقام مسئول در ادامه افزود: در همین راستا طی بازدید از صنوف مختلف، تعداد 13واحد صنفی متخلف نیز پلمب و در همین ارتباط تعداد 12دستگاه گوشی قاچاق، 153عدد قلیان غیربهداشتی، 50 بسته تنباکو  اسانس دار و غیرمجاز نیز کشف و ضبط گردید.

,

 

,

وی خاطر نشان کرد: در همین ارتباط پرونده تشکیل و افراد دستگیر شده برای سیر مراحل قانونی به مراجع قضائی معرفی شدند.

,

 

,

سرهنگ ترک­نیا افزود: در راستای مبارزه بی امان با سوداگران مرگ و پدیده شوم اعتیاد به مواد مخدر با اجرای عملیات حجمی و مشترک در انتظامی شهرستان، تعداد 40نفر از توزیع کنندگان و مصرف کنندگان مواد مخدر دستگیر و مقادیر، 35گرم هروئین، 55گرم شیره تریاک، 147گرم تریاک، 57گرم سوخته، 65 گرم گراس، 654عدد انواع قرص های روانگردان و 6گرم شیشه کشف و ضبط شد.

,

 

,

فرمانده انتظامی شهرستان ملایر در پایان گفت: در همین ارتباط مقادیری آلات و ادوات استعمال مواد مخدر شامل پایپ و وافور نیز کشف و ضبط و کلیه سوداگران مرگ و توزیع کنندگان مواد مخدر ضمن تشکیل پرونده تحویل مراجع قضائی شدند.

,

انتهای پیام/م

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه