رئیس ارشاد ملایر خبر داد؛

برپایی نمایشگاه عکس"علی آباد دمق نگین سبز الوند" در ملایر

برپایی نمایشگاه عکس"علی آباد دمق نگین سبز الوند" در ملایر
رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی ملایر گفت: شمین نمایشگاه هنرهای تجسمی ملایر تحت عنوان نمایشگاه عکس "علی آباد دمق نگین سبز الوند" گشایش یافت.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از ملایری‌ها؛ غلامرضا جمالی زاده اظهار داشت: ششمین نمایشگاه هنرهای تجسمی این اداره در سال جاری تحت عنوان نمایشگاه عکس «علی آباد دمق نگین سبز الوند»در مکان سالن برگزاری نمایشگاه مجتمع فرهنگی و هنری اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی ملایر گشایش یافت.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ملایری‌ها,

وی افزود:  این نمایشگاه در برگیرنده تعداد 31 قطعه عکس از بهمن کریمی هنرمند جوان و خوش ذوق ملایری است که اولین نمایشگاه حرفه ای وی محسوب شده و این هنرمند در نمایشگاه خود، مردم و طبیعت زیبای روستای علی آباد دمق را از دریچه دوربین با عکس هایی به ابعاد متفاوت در معرض دید علاقمندان گذاشته است.

,

رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی ملایر گفت: این نمایشگاه تا 7 مرداد ماه و از ساعت 8 تا 14 صبح در مجتمع فرهنگی و هنری ملایر واقع شهرک ولیعصر(عج)، میدان قائم پذیرای بازدید کنندگان آثار هنر عکاسی می باشد.  

,

, ,

, ,

, ,

انتهای پیام/م

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه