یادداشت
شهرستان باوی و بطالت اجتماعی!
به راستی متولیان اوقات فراغت در شهرستان باوی چه کسانی هستند؟ اصلا شهرستان باوی متولی در این زمینه دارد؟[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از باوی نیوز:در مسیر جاده اهواز - شوشتر با خودروی شخصی خود در حرکت بودم ...
روبروی شهر شیبان، در اتوبان اصلی جمعیتی جمع شده بودند، حدس زدم تصادفی رخ داده است، زیر لب دعا کردم "فی الحدید و لا فی الارواح"
سرعت خودروی خودم را کمتر کردم نزدیکتر که شدم دوچرخه مچاله شده کوچکی را بر زمین افتاده دیدم و کودکی روی زمین دراز کشیده!!!
بسیار متاثر و شوکه شدم و ملتمسانه از خداوند برای سلامتی این طفل معصوم دعا کردم.
در نگاه اول نکته ای که نظرم را به خودش جلب کرد این بود که اقدامات اولیه امداد و نجات توسط جمعیت حاضر رعایت نشده بود، جمعیت دور بچه مصدوم را گرفته بودند و مانع از رسیدن اکسیژن لازم به این کودک شده بودند و از طرفی آمبولانس اورژانس جاده ای نیز هنوز خود را به صحنه نرسانده بود!
متاسفانه فردای آن روز خبر فوت این کودک معصوم و زیبا قلب همه ما را جریحه دار کرد و متاثر شدیم، نامش محمد سلامات از اهالی شهرک طالقانی شیبان است.
یک لحظه حال و روز پدر و مادر بیچاره این کودک را تصور کردم، چقدر تلخ و جانگداز بود و تصورش خیلی سخت ...
این اولین و آخرین کودکی نیست که بدین صورت از بین ما می رود و داغش بر دل پدر و مادرش می ماند ...
پی نوشت:
تابستان است و مقوله اوقات فراغت
با تعطیلی مدارس در تابستان زمان اوقات فراغت کودکان و نوجوانان آغاز می شود، در این دوره زمانی، انسان در سن و سالی قرار دارد که اوج انرژی و جنب و جوش اوست و این انرژی باید با انجام فعالیت های فیزیکی سالم و مفرح تخلیه شود که این گونه فعالیت ها باعث پرورش جسم و عقل او نیز خواهند شد.
لازمه اینگونه فعالیت ها؛ امکانات ورزشی جهت تخلیه این انرژی است که متاسفانه در شهرهای شهرستان باوی سرانه محیط ورزشی برای جوانهای ما خیلی ناچیز و بدور از استانداردهای لازم است.
سوال: جمعیت جوان ما که علاقمند به دوچرخه سواری است نباید پیست مخصوص این کار برای او تهیه شود تا مجبور نشود در اماکن خطرناک اقدام به این کار مفرح بورزد؟
و یا سالانه رودخانه کارون در فصل گرما و تابستان شاهد شنا و تفریح جوانان و نوجوانان منطقه است.
کاری بسیار خطرناک که متاسفانه همواره شاهد به کام مرگ و غرق شدن جوانانی بدینوسیله هستیم.
شهرستان باوی با این وسعت زیاد و جمعیت بالا و جوان آن فاقد استخر آبی برای تفریح مردم در رده های سنی مختلف است، و انها مجبور هستند تفریحات خود را به رودخانه کارون ببرند، بدون توجه به عواقب خطرناک و آلودگی آب آن.
متاسفانه در زمینه های فرهنگی و تفریحات جوانان بیشتر عامل تنبیه مشاهده می شود تا پیشگیری و درمان و آموزش ...
برای مثال، اگر در شهرهای شیبان، ویس و ملاثانی پیست ویژه موتور سواری وجود داشت لازم نبود "موتور بگیری" در سطح شهر راه بیاندازیم.
جوانان علاقمند به موتور سواری، اوقات فراغت خود را در پیست های مخصوص موتور سواری تفریح و آموزش می دیدند و لزوم خطر کردن و تردد در سطح شهر در انها دیده نمی شد.
با مراجعه کردن به آمارهای مرگ و میر ناشی از تصادفات موتوری گواه عمق فاجعه انسانی را نشان می دهد که با ایجاد این گونه پیست ها در سطح شهرها قطعا میتوان به صورت چشم گیری این گونه تصادفات را کاهش داد.
و ده ها نمونه از این کمبودها که متاسفانه باعث شده برخی جوانها از تفریحات سالم بدور باشند و در دسته های مختلف در پارک ها قلیان بکشند و حتی به سمت انحرافات مخرب خانمان سوز دیگر بروند ...
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
متاسفانه امروزه جوان غربی را کتاب بدست در محیط های عمومی مشاهده می کنیم و جوان مسلمان خودمان را قلیان بدست !!!
به راستی متولیان اوقات فراغت در شهرستان باوی چه کسانی و کجا هستند؟ اصلا شهرستان باوی متولی در این زمینه دارد؟
,
]
ارسال دیدگاه