مسئول گروه جهادی شباب الزهرا :

پیام گروه جهادی شباب الزهرا ،وحدت و استکبار ستیزی است

پیام گروه جهادی شباب الزهرا ،وحدت و استکبار ستیزی است
شهریاری مسئول گروه شباب الزهرا گفت:اقدامات گروه جهادی در راستای محرومیت زدایی،انسجام و وحدت ملی و روشنگری بین مردم با هدف استکبار ستیزی است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از خبرنیمروز،مسئول گروه جهادی شباب الزهرا  اظهار داشت:گروه جهادی متشکل از جوانان تحصیلکرده ،روحانیون و داوطلبان خودجوش استان اصفهان است که در طرح های عمرانی و فرهنگی مناطق محروم فعالیت می کنند.
مصطفی شهریاری افزود: گروه در دی ماه سال گذشته در شهرستان نیمروز حضور پیدا کردوپس از برسی اولیه تصمیم به ساخت مسجد در روستای غلامعلی قنبرعلی مشهدی نمود.
شهریاری ادامه داد :این گروه در تاریخ ۹/۱/۹۳ دوباره در شهرستان نیمروز حضور پیداکرد و در چند نقطه از شهرستان نیمروز اقدام به دیوار نویسی نمود.
شهریاری ؛ اهداف فرهنگی، عمرانی، اشتغال‌زایی و بهبود وضعیت اقتصادی مردم منطقه را از جمله دیگر اهداف گروه جهادی شباب الزهرا برشمرد و تصریح کرد: اقدامات این گروه در استان سیستان و بلوچستان ادامه خواهد داشت .
انتهای پیام

, شبکه اطلاع رسانی دانا, خبرنیمروز,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه