فرمانده نیروی انتظامی ملایر خبر داد؛
مرگ سرانجام نزاع دو راننده ملایری
فرمانده انتظامی شهرستان ملایر از مشاجره ی لفظی منجر به مرگ و دستگیری قاتل در ملایر خبر داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از ملایریها؛ سرهنگ شعبان ترک نیا گفت: در پی اعلام یک فقره مشاجره و نزاع توسط راننده دو دستگاه خودرو به مرکز فوریت های پلیسی 110 ، ماموران در محل مورد نظر حضور یافتند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ملایریها,وی افزود: پس از وقوع یک فقره تصادف جزئی، راننده دو خودرو با یکدیگر درگیری لفظی کرده و یکی از آنها پس از ضرب و جرح دیگر راننده از محل متواری می شود.
,وی بیان کرد: راننده مضروب 24 ساعت پس از مراجعه به منزل به علت نامطلوب بودن وضع جسمی به بیمارستان عزیمت می کند.
,سرهنگ ترک نیا افزود: پس از سپری شدن سه روز از تحت مداوا بودن راننده در بیمارستان ، نامبرده در این مکان به علت وخامت حال، فوت کرد و بدنبال این حادثه ی ناگوار موضوع دستگیری فرد ضارب در دستور کار پلیس قرار گرفت.
,وی اضافه کرد: طبق هماهنگی با مقام قضائی و با تلاش مستمر و پیگیری های گروههای اعزام شده، فرد ضارب متواری در مخفیگاهش شناسائی و در یک عملیات ضربتی دستگیر شد.
,وی گفت: متهم علت اصلی ضرب و جرح راننده را نداشتن مهارت در کنترل خشم عنوان کرد که در این رابطه پرونده قضائی تشکیل و متهم تحویل مراجع قضائی شد.
,انتهای پیام/م
]
ارسال دیدگاه